Σκόπελος, παραδοσιακή, κατάφυτη, εκτυφλωτική

Αυτό το κατάφυτο νησί των Β. Σποράδων θα σας μαγέψει με την πολυποίκιλη φύση του, τις εκπληκτικές παραλίες, τα γραφικά του χωριά, τη φιλοξενία των ανθρώπων του.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site https://viewsofgreece.gr/ θα ανιχνεύσουμε βήμα προς βήμα την παραδεισένια Σκόπελο, ώστε να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να κάνετε τις επιλογές σας για το μέρος που θα μείνετε, τις παραλίες που θα κολυμπήσετε, τα σημεία που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε.

Στα πλεονεκτήματα του νησιού συγκαταλέγεται η οικονομική και πανεύκολη πρόσβαση -για τους ορμώμενους από Αθήνα και Νότια Ελλάδα-, μέσω της πορθμειακής γραμμής Μαντουδίου Ευβοίας – Βόρειων Σποράδων.

Επειδή πάντα, πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε και όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι, για μια ακόμη φορά θα αναφερθούμε και εδώ σε ταξιδιωτικές αλήθειες που καταγράψαμε με ρεπορτάζ στο πεδίο, ώστε να αποκομίσετε τις σωστές πληροφορίες και να αποφύγετε τις κακοτοπιές…

Δείτε όλο το κείμενο, χρηστικές πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ: https://viewsofgreece.gr/skopelos-peuka-sto-kyma/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.