Καλοκαιρινές διακοπές στην Καβάλα; Ναι, είναι μια θαυμάσια ιδέα!

Θοδωρής Αθανασιάδης

Η Καβάλα δεν είναι απλώς ένας γοητευτικός τουριστικός προορισμός. Οι υπέροχες παραλίες της, τα γύρω κατάφυτα βουνά, η σύγχρονη προκυμαία, οι παραδοσιακές γειτονιές της συνθέτουν ένα σκηνικό μιας πόλης που χαίρεσαι να τη ζεις.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site https://viewsofgreece.gr/ θα περιπλανηθούμε στις συνοικίες της Παλιάς Πόλης, θα ατενίσουμε την εξαίσια θέα από το Κάστρο, θα βολτάρουμε στην προκυμαία χαζεύοντας τα υπέροχα κτήρια του 18ου αιώνα και τα πολύχρωμα πλεούμενα του λιμανιού.

Θοδωρής Αθανασιάδης / https://viewsofgreece.gr/

Στη συνέχεια μέσα από προτεινόμενες διαδρομές θα γνωρίσουμε μια προς μια τις κοντινές στην πόλη παραλίες, θα εξερευνήσουμε το Δέλτα του Νέστου, θα πάρουμε δροσερές ανάσες στα δάση του Παγγαίου.

Θοδωρής Αθανασιάδης / https://viewsofgreece.gr/

Επειδή πάντα, πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε και όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι, για μια ακόμα φορά θα αναφερθούμε και εδώ σε ταξιδιωτικές αλήθειες που καταγράψαμε με ρεπορτάζ στο πεδίο, ώστε να αποκομίσετε τις σωστές πληροφορίες και να αποφύγετε τις κακοτοπιές…

Θοδωρής Αθανασιάδης / https://viewsofgreece.gr/

Δείτε όλο το κείμενο, χρηστικές πληροφορίες και περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ: https://viewsofgreece.gr/kavala-poli-na-zeis/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.