Mε Fake News ο Άδωνις κατήγγειλε την «αστυνομοκρατία» στη Θεσσαλονίκη [Βίντεο]

Mε Fake News επιχείρησε να καταγγείλει την «αστυνομοκρατία» στη Θεσσαλονίκη κατά τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δίνοντας το παρών στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε μια φωτογραφία με κλούβες στον φακό, λέγοντας: «Η εικόνα δείχνει το Παλαί, λίγο πριν αρχίσει η ομιλία. Βλέπετε τις κλούβες; Ο φακός μπορεί να το δείξει; Να δει ο κόσμος πόσος κλούβες ΜΑΤ ήταν γύρω γύρω από τον κ. Τσίπρα. Τα ΜΑΤ ήταν περισσότερα από τον κόσμο που πήγε να ακούσει τον Τσίπρα!». «Πήγε στο Παλαί, με κλούβες ΜΑΤ με φασισμό, με ξύλο, με ύβρεις», συμπλήρωσε.

Μόνο που τη συγκεκριμένη φωτογραφία που επέμεινε να δείχνει ο γαλάζιος αντιπρόεδρο, κάποιοι θυμήθηκαν ότι την έχουν δει ξανά και ξανά.

Όπως υπενθυμίζει η «Αυγή» πρόκειται για φωτογραφία αρχείου που την έχουμε δει να χρησιμοποιείται για επεισόδια σε γήπεδα, πορείες για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, κτλ.

Για του λόγου το αληθές:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.