ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!!Χρυσή Αυγή για ΑΜΕΑ: Στείρωση και ευθανασία προτείνει η ναζιστική συμμορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε όσες φορές κι’ αν χρειαστεί: Ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής πηγάζει από την ίδια τη ναζιστική-χιτλερική της ιδεολογία. Είναι φονιάδες και αποβράσματα ακριβώς επειδή το επιτάσσουν οι αρρωστημένες ιδέες στις οποίες πιστεύουν.

Ως πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ, θαυμαστές και υμνητές των κρεματορίων και των ναζιστικών εγκλημάτων, οι χρυσαυγίτες είναι φανατικοί θιασώτες της λεγόμενης «φυλετικής καθαρότητας».

Στην ναζιστική Γερμανία, άλλωστε, στο πλαίσιο της «ευγονικής» εφαρμόστηκαν μια σειρά απίστευτες φρικαλεότητες (πειράματα, βασανιστήρια, ευθανασίες κλπ.) εναντίον ατόμων με αναπηρία, ψυχικά νοσήματα, ομοφυλόφιλων και όσων, κατά την χιτλερική άποψη, θεωρούνταν «μιάσματα» και «υπάνθρωποι» που δεν ήταν κατάλληλοι για την συνέχιση της «Αρίας Φυλής». Περίπου 400.000 άνθρωποι στειρώθηκαν και 275.000 θανατώθηκαν!

Την ίδια «φυλετική καθαρότητα» που επικαλούνταν οι Ναζί του Χίτλερ, επικαλείται σήμερα η Χρυσή Αυγή. Κάτι που για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και διάφορες βεβαρημένες κληρονομικές ασθένειες συνεπάγεται αναγκαστική στείρωση, μέχρι και θανάτωση!

– Να τι αναφέρει, μεταξύ άλλων, κείμενο δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα «Αντεπίθεση» (του χρυσαυγίτικου «Μετώπου Νεολαίας») στις 5/1/2012:

«Για εμάς τους Εθνικιστές η Φυλετική μείξη είναι απαράδεκτη, καθώς οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, Ψυχική αρρώστια, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού κληρονομικών ψυχικών χαρισμάτων με αποτέλεσμα την καταστροφή της Φύσης του Ανθρώπου».

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, θεωρητικός του ναζισμού και της αρρωστημένης ιδεολογίας περί Άριας Φυλής, ενώ το ανατριχιαστικό συμπέρασμα δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: «Συνεπώς πιστεύουμε ότι όχι μόνο είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας κάθε Λαού, αλλά και με κατάλληλα μέτρα να βελτιωθεί, ώστε η Λαϊκή Κοινότητα, όχι μόνο να βελτιωθεί αλλά και να τελειοποιηθεί».

disabled kids

Χιλιάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες έγιναν πειραματόζωα και θανατώθηκαν στη ναζιστική Γερμανία που θαυμάζει η Χρυσή Αυγή.

– Σε άλλο κείμενο, δημοσιευμένο στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» (Τεύχος 133, Ιούλιος-Αύγουστος 2007), την διεύθυνση του οποίου έχει ο ίδιος ο φυρερίσκος Μιχαλολιάκος, είναι εμφανής η απόλυτη ταύτιση της ναζιστικής συμμορίας με τις πρακτικές της «ευγονικής» του Χίτλερ.

Στο εν λόγω άρθρο, που υπογράφει η Ειρ. Παππά (σύζυγος του σημερινού βουλευτή Χρήστου Παππά), επιχειρείται να συνδεθεί η «ευγονική» της ναζιστικής Γερμανίας με την… αρχαία Σπάρτη της εποχής του βασιλιά Λυκούργου. Τα γραφόμενα της χρυσαυγίτισσας είναι αποκαλυπτικά:

«Αρκεί κανείς να δει φωτογραφίες εποχής για να διαπιστώσει πως σε λίγα μόλις χρόνια οι ασθενικοί, χλωμοί νέοι της κραιπάλης του Μεσοπολέμου, μέσα από την κοινή ζωή της Χιτλερικής Νεολαίας, τη ζωή στο ύπαιθρο, τη σωματική άσκηση και την πνευματική αναβάπτιση στα νάματα, τις αξίες και τις αρχές του Αρχαίου Ανθρώπου, έδωσαν τη θέση τους στα νέα αγόρια και κορίτσια που έχτισαν μια δυνατή και υγιή Γερμανία και θυσιάστηκαν ηρωικά γι’ αυτήν. Μια Γερμανία που αν δεν τη φθονούσε ο αιώνιος Εβραίος, θα αναγεννούσε ολόκληρη την Ευρώπη, και βέβαια την Ελλάδα».

Στο ίδιο τεύχος, σε κείμενο με τίτλο «Σπάρτη και καθαρό αίμα», οι χρυσαυγίτες αναφέρονται στην παράδοση των αρχαίων Σπαρτιατών να εγκαταλείπουν τα άρρωστα, ανάπηρα η καχεκτικά νεογέννητα (που δεν πληρούσαν τους όρους για τη βελτίωση της φυλής) στον Ταϋγετο, κοντά στον Καιάδα. Έτσι επιχειρούν, με αναφορές στους μύθους της αρχαίας Ελλάδας να δικαιολογήσουν την ταύτιση τους με τη ναζιστική θεωρία της «ευγονικής»!

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Σε ομιλίες τους, στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν εμμέσως πλην σαφώς παραδεχθεί ότι στον… Άριο κόσμο που ονειρεύονται δεν χωράνε ανάπηροι, ασθενείς, αλλόφυλοι, μαύροι, ομοφυλόφιλοι και γενικά όσοι διαφέρουν από τα χιτλερικά πρότυπα τους.

Στείρωση και ευθανασία στους ανάπηρους και τους ψυχικά νοσούντες πρότεινε σε ομιλία του στη Νίκαια ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα Μιχάλης Παπαδημητρίου. Σε βίντεο-ντοκουμέντο που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Έθνος», το στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας αναφέρει ξεκάθαρα πως «εθνικισμός είναι η άμεση βίωση της φυλετικής ψυχής», προσθέτοντας πως «άτομα στερούμενα εθνικιστικών εξάρσεων είτε είναι άτομα παθολογικά είτε φυλετικώς νόθα». Προτείνει δε πρακτικές ευγονικής (στειρώσεις, θανάτωση κλπ) σε όσους δεν είναι κατάλληλοι να φέρουν πάνω τους «τον τίτλο του πολίτη-οπλίτη»!

Matheopoulos

– Την χρυσαυγίτικη θέση που εξέφρασε ο πυρηνάρχης της Χ.Α. στη Σαλαμίνα, επιβεβαιώσε σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της φασιστικής οργάνωσης. Προσέξτε τα λόγια του:

«Σήμερα είμαστε μια χώρα στην οποία μπορεί ο καθένας να έχει οποιαδήποτε άποψη, είτε είναι τρόφιμος ψυχιατρείου είτε έχει διάφορες παθήσεις μπορεί να αποφασίζει για εμάς και θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι επιτρεπτό. Πιστεύουμε σε έναν ελληνικό λαό ο οποίος θα είναι υγιής, πνευματικά υγιής πάνω απ’ όλα».

Ο Ματθαιόπουλος, που κάποτε επιχείρησε να κάνει καριέρα στο… τραγούδι με στίχους όπως «γαμώ την Αννα Φρανκ, αχ το Αουσβιτς ποσο το αγαπαω», προσέθετε ότι η ευθανασία που εφαρμόζεται σε σκυλιά, άλογα και άλλα ζώα (για τη βελτίωση ορισμένων φυλών) πρέπει να εφαρμοστεί και στους ανθρώπους!

Χρυσή Αυγή: «Ελαττωματικά πλάσματα και προϊόντα» τα ΑΜΕΑ!

– Για όσους δεν αρκούν τα παραπάνω, υπάρχουν και οι αναφορές στον χρυσαυγίτικο ιστότοπο «Πράσινη Πτέρυγα» όπου σε σχετικό άρθρο (Μάϊος 2007) τα ΑΜΕΑ χαρακτηρίζονται «ελαττωματικά πλάσματα και προϊόντα κληρονομικών παθήσεων»!!! Και συνεχίζουν οι χρυσαυγίτες γράφοντας για τους ανθρώπους με αναπηρίες: «Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύση θα τα είχε καταδικάσει σε θάνατο, όμως εξ αιτίας μιας ομάδας μανιακών υποχόνδριων δεν θανατώνονται, αποτελώντας έτσι ένα βαρύτατο συναισθηματικό και οικονομικό φορτίο για την οικογένειά τους και την κοινωνία».

Να πως βλέπει η ναζιστική-εγκληματική Χρυσή Αυγή τα άτομα με ειδικές ανάγκες, κινητικά προβλήματα, τους παραπληγικούς-ανάπηρους ανθρώπους, τους ψυχικά ασθενείς και τα παιδάκια που έτυχε να έρθουν στον κόσμο με γενετικές ανωμαλίες: Ως βαρύτατο συναισθηματικό και οικονομικό φορτίο που η κοινωνία, μέσω απάνθρωπων και εγκληματικών μεθόδων, οφείλει να πετάξει στον «καιάδα».

Ως θρασύδειλες κότες που είναι, τα χρυσαυγίτικα αποβράσματα αρνούνται σήμερα ότι είναι υποστηρικτές τέτοιων χιτλερικών μεθόδων. Παριστάνουν τους ανήξερους και τις αθώες περιστέρες προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Κανείς δεν πρέπει να τους πιστέψει!

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι συγγενείς και φίλοι των ΑΜΕΑ, οι εργαζόμενοι και στο σύνολο του ο λαός πρέπει να απομονώσει τους απογόνους του Χίτλερ και να τους στείλει πολιτικά εκεί που ανήκουν – στον Καιάδα της ιστορικής απαξίωσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.