«Πάγωσαν οι Τούρκοι»: Κούρδοι τίναξαν στον αέρα εργοστάσιο στρατιωτικών υλικών

Οι πολιτοφυλακές των HDBH ανέλαβαν την ευθύνη για την δράση που έγινε σε βιομηχανία στην περιοχή Τούζλα της Κωνσταντινούπολης, η οποία παρήγαγε χημικά υλικά και στρατιωτικό καμουφλάζ.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε με την υπογραφή Πολιτοφυλακές HBDH, αναφέρεται πως ¨Στις 18 Σεπτεμβρίου η πολιτοφυλακή μας πραγματοποίησε δράση κατά βιομηχανίας που βρίσκεται στην Τούζλα της Κωνσταντινούπολης¨.

Στην δράση αυτή στόχος ήταν μια βιομηχανία της εταιρίας Χημικά ΕΜΑ-Βιομηχανία και Εμπόριο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨Εντοπίστηκε από τις πολιτοφυλακές μας ότι αυτή η εταιρία με τα χημικά υλικά, το στρατιωτικό καμουφλάζ και μια σειρά άλλων προϊόντων, παρείχε σημαντική στήριξη στην φασιστική κυβέρνηση και στον στρατό¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η συγκεκριμένη εταιρία ¨Με τον ιδρώτα του λαού και των εργαζομένων στηρίζει την οικονομία πολέμου της φασιστικής εξουσίας. Πρέπει να είναι γνωστό πως κάθε άτομο και φορέας που κινείται από κοινού με τον φασισμό, εχθρεύεται τον λαό μας και για αυτό θα ζητήσουμε να λογοδοτήσει¨.

Οι πολιτοφυλακές HBDH κατά τους τελευταίους μήνες ανέλαβαν την ευθύνη για πολλές δράσεις. Τελευταία οι πολιτοφυλακές HDBH ανέλαβαν την ευθύνη για την πυρκαγιά στην αποθήκη Γεντί Εμίν στην Προύσα όπου βρισκόταν εκατοντάδες οχήματα, ενώ είχαν αναφέρει πως η πλειοψηφία αυτών ανήκε σε υπηρεσίες πληροφοριών και άλλων κρατικών υπηρεσιών.

Οι πολιτοφυλακές HBDH ανέλαβαν επίσης την ευθύνη για τα σαμποτάζ σε ένα φορτηγό πλοίο στις 9 Σεπτεμβρίου στο Χατάι, σε μια μονάδα πολυεστέρα στις 6 Σεπτεμβρίου στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης, στο Σουλτανμπεϊλί σε μια μονάδα κρεβατιών, όπως και για την πυρπόληση ενός πολυτελούς γιοτ στις 1/9 στα Μούγλα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.