Γαλλία και ΗΠΑ δηλώνουν «αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις» στο Ιράν

«Aποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις» στο Ιράν είναι η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως υπογράμμισε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του προς τον Τύπο από το Ελιζέ, έχοντας δίπλα του τον Αμερικανό ομολογό του Τζο Μπάιντεν, δήλωσε πως οι δύο δυνάμεις είναι «αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις στο Ιράν το οποίο βρίσκεται σε μια στρατηγική κλιμάκωσης προς κάθε κατεύθυνση».

«Όταν πρόκειται για το Ιράν, κάνουμε την ίδια διαπίστωση μιας στρατηγικής κλιμάκωσης προς κάθε κατεύθυνση, είτε πρόκειται για πρωτοφανείς επιθέσεις κατά του Ισραήλ, ελιγμούς περιφερειακής αποσταθεροποίησης ή ασφαλώς το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Οι δύο χώρες μας είναι αποφασισμένες να ασκήσουν τις απαραίτητες πιέσεις για να εξαλείψουν αυτή την τάση» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος έχοντας στο πλευρό του τον Τζο Μπάιντεν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.