Τάκερ Κάρλσον για τα 61 δισ.$ για τον Ζελένσκι: «Δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα – Η Ουκρανία δεν μπορεί να νικήσει»

Συνέντευξη με τον γερουσιαστή J.D. Vance του Οχάιο πήρε ο Τάκερ Κάρλσον από τα ΗΑΕ όπου βρίσκεται, καθώς ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής αναφέρει ότι στο νομοσχέδιο για την οικονομική ενίσχυση Ουκρανίας (61 δισ.$ για τον Ζελένσκι) και Ισραήλ βρίσκεται ένας όρος ο οποίος θα μπορούσε να θέσει την διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ σε κίνδυνο όταν και εάν εκλεγεί πρόεδρος ξανά.

Ο γερουσιαστής JD Vance υποστήριξε  ότι η τελευταία πρόταση της Γερουσίας για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας και του Ισραήλ θα μπορούσε να προκαλέσει παραπομπή του πρώην προέδρου Τραμπ εάν επανεκλεγεί τον Νοέμβριο.

Ο Βανς έστειλε ένα υπόμνημα σε καθέναν από τους Ρεπουμπλικάνους συναδέλφους του στη Γερουσία, υποστηρίζοντας ότι «μια ωρολογιακή βόμβα παραπομπής» είναι «θαμμένη» στο κείμενο του νομοσχεδίου στην περίπτωση που ο Τραμπ θα προσπαθήσει να σταματήσει τη χρηματοδότηση για την Ουκρανία ενώ θα είναι πρόεδρος.

«Το συμπληρωματικό κείμενο του ν/σ αντιπροσωπεύει μια προσπάθεια να εμποδίσει τον Πρόεδρο Τραμπ να ακολουθήσει την επιθυμητή πολιτική του, και αν το κάνει ούτως ή άλλως, να παράσχει λόγους για να τον κατηγορήσει και να υπονομεύσει τη διακυβέρνησή του», έγραψε ο Βανς στο υπόμνημά του, καλώντας για όλους τους Ρεπουμπλικάνους να αντιταχθούν στην ψήφιση του νομοσχεδίου.

Με λίγα λόγια πρόκειται για μια τροπολογία του ν/σ που «δένει τα χέρια» στον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, όποιος κι αν είναι να μην μπορέσει να αλλάξει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σταματώντας την χρηματοδότηση της Ουκρανίας.

Ο Τάκερ πριν την συνέντευξη του γερουσιαστή ανέφερε:

«Η Ουκρανία δεν μπορέσει να νικήσει την Ρωσία στον πόλεμο που διεξάγει με τη Ρωσία ακόμη και με την εκτεταμένη στρατιωτική βοήθεια που λαμβάνει από τη δύση», είπε ο Τάκερ για να συνεχίσει:

«Παρά τα εκατομμύρια των δολαρίων η Ουκρανία δεν έχει ούτε την βιομηχανική παραγωγή ούτε την ικανότητα όπως ούτε το ΝΑΤΟ ή οι ΗΠΑ και δεν έχει και τον πληθυσμό: Η Ρωσία έχει πληθυσμό 100 εκατομμύρια παραπάνω από την Ουκρανία.

Αυτό σημαίνει περισσότερη οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ σημαίνει πιο πολλούς νεκρούς Ουκρανούς και περισσότερες επιπτώσεις για τις δυτικές οικονομίες και τη Γερμανία ειδικότερα.

Αυτό σημαίνει επίσης την εξολόθρευση μια ολόκληρης γενιάς Ουκρανών. Παρ΄όλα αυτά η Γερουσία αποφάσισε την αποστολή  ενός ακόμη πακέτου 61 δισ.$ στην ουκρανική κυβέρνηση η οποία είναι και επιπλέον διαφθαρμένη.

Ακόμη έχουν σκοτώσει και ένα Αμερικανό δημοσιογράφο τον Γκονζάλο Λίρα ο οποίος ήταν επικριτικός στην ουκρανική κυβέρνηση».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.