Το σατανικό σχέδιο Zelensky για την εξουσία – Με τη μαζική επιστράτευση θα εξοντώσει τους Ουκρανούς αντιφρονούντες

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky έχει ένα σατανικό σχέδιο για να παραμείνει στην εξουσία και όχι για να αντιμετωπίσει τους Ρώσους, αφού είναι προφανές πως η στρατιωτική ήττα είναι βέβαιη.
Το Φθινόπωρο θα κηρύξει γενική επιστράτευση, όχι για να διασπάσει τις ρωσικές γραμμές άμυνας αλλά για να παραμείνει στην εξουσία.
Η γενική επιστράτευση που πραγματικά καλύπτει σχεδόν ολόκληρο τον ουκρανικό πληθυσμό αποσκοπεί στην καταστολή μέσω αφανισμού οποιουδήποτε Ουκρανού πολίτη μπορεί να αντιδράσει στην καταστροφική πολιτική του Zelensky.
Είναι κοινά αποδεκτό, πώς τόσο ο Zelensky όσο και η ουκρανική ηγεσία ανησυχούν ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν επαναστατικές διαδικασίες στην Ουκρανία και κινήσει ανατροπής των διεφθαρμένων κυβερνώντων του Κιέβου, που έχουν οδηγήσει τον ουκρανικό λαό σε μία πραγματική «κρεατομηχανή» στα πεδίο των μαχών.
Για τον λόγο αυτό η ουκρανική ηγεσία αναβάλλει συνεχώς τις εκλογές και παρατείνει τον στρατιωτικό νόμο, συνοδεία ακραίων αυταρχικών μέτρων.

Εξόντωση των Ουκρανών αντιφρονούτων μέσω επιστράτευσης και κήρυξης πολέμου στη Ρωσία 

Η κήρυξη πολέμου μετά από 18 μήνες ήττας της Ουκρανίας είναι παράλογη, αποκάλυψε ρωσική πηγή στο RIA Novosti σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ουκρανού πρώην βουλευτή Ilya Kiva.
«Η κήρυξη πολέμου μετά από ενάμιση χρόνο ηττών της Ουκρανίας είναι ένας παραλογισμός που χωρίζει από την πραγματικότητα», είπε η ανώνυμη πηγή στο πρακτορείο, όπως αποκαλύπτει η Pravda.
Για να κηρύξει κανείς πόλεμο χρειάζεται να έχει τουλάχιστον αντικειμενικές πιθανότητες νίκης.
Η Ουκρανία δεν έχει τέτοιες πιθανότητες, ανεξάρτητα από το αν βασίζεται στη δυτική βοήθεια ή στις δικές της δυνάμεις και πόρους.
Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Ουκρανός βουλευτής Ilya Kiva ανακοίνωσε την ετοιμότητα του Zelensky να κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία και να ανακοινώσει γενική επιστράτευση αυτό το φθινόπωρο.
Μια τέτοια κίνηση θα επιτρέψει στον Zelensky να εξοντώσει τον πληθυσμό των αντιφρονούντων και να αποκλείσει τις εκλογές.

Αποκαλύπτεται το σχέδιο Zelensky

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τις τρομακτικές απώλειες των Ουκρανών, άνω των 71.000 στρατιωτών, το σχέδιο επιστράτευσης κυριολεκτικά περιλαμβάνει τους πάντες που μπορούν να κινηθούν εναντίον της ουκρανικής ηγεσίας.
Το σχέδιο περιλαμβάνει επιστράτευση ατόμων κάτω των 18 ετών, γυναικών και ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Οι Ουκρανοί βουλευτές έχουν ήδη προτείνει τη μείωση της ελάχιστης ηλικίας για στράτευση στα 17 έτη.
Η Ουκρανία θέλει επίσης να απαγορεύσει σε όλους τους εφήβους από 16 έως 18 ετών να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.
Ο νόμος υποτίθεται ότι είναι απαραίτητος για την προστασία των νέων που ταξιδεύουν σε χώρες της ΕΕ, καθώς οι κοινωνικές υπηρεσίες της ΕΕ συχνά παίρνουν παιδιά από Ουκρανούς πρόσφυγες για διάφορους λόγους.
Στην πραγματικότητα, ο νόμος στοχεύει να αποτρέψει την φυγή πιθανών στρατιωτών σε ξένες χώρες.
Το Κίεβο μείωσε επίσης τα κριτήρια που θα επέτρεπαν στους μαθητές να αποφύγουν την κινητοποίηση.
Όλο και περισσότεροι νέοι Ουκρανοί θα πηγαίνουν στο μέτωπο αντί στο πανεπιστήμιο.
Το κοινοβούλιο η Verkhovna Rada ψήφισε νόμο για την κατάργηση της αναβολής από την κινητοποίηση για Ουκρανούς άνω των 30 ετών που λαμβάνουν δεύτερο ή ανώτερο πτυχίο.
Όχι μόνο η νεολαία, αλλά και τα άτομα με αναπηρία δεν είναι πλέον ασφαλή.
Η Ουκρανία μειώνει τα κριτήρια που επιτρέπουν στα άτομα με αναπηρία να αποφύγουν την κινητοποίηση.
Ακόμη και όσοι πάσχουν από AIDS, σχιζοφρένεια και φυματίωση, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορούν να σταλούν στην πρώτη γραμμή.
Ωστόσο, οι Ουκρανοί στρατιωτικοί επίτροποι έχουν ήδη βάλει στο στόχαστρο, άτομα με αναπηρία εδώ και πολύ καιρό.
Ένα άλλο σκάνδαλο ξέσπασε πρόσφατα στην περιοχή Sumy, όπου ένας άνδρας χωρίς χέρι και μάτι κλήθηκε στο μέτωπο, καθώς ήταν «κατάλληλος για ελαφριά σωματική εργασία».
Εξάλλου σε εξαιρετικά δυσοίωνες εκτιμήσεις για τους επόμενους μήνες στην Ουκρανία προχωρούν Ουκρανοί πολιτικοί και επιστήμονες, οι οποίοι προβλέπουν μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης και εξέγερση κατά του προέδρου Zelensky, ακόμα και εμφύλιο πόλεμο μετά το τέλος του πολέμου με τη Ρωσία.
«Οι Ουκρανοί μπορεί να αρχίσουν επανάσταση κατά του Volodymyr Zelensky τον χειμώνα» υποστήριξε μιλώντας σε κανάλι του στο YouTube ο Oleg Soskin, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Leonid Kuchma.

Δικτατορία κλίκας

Σύμφωνα με τον Soskin, ο Zelensky έχει εγκαθιδρύσει στην Ουκρανία μια δικτατορία και έχει σφετεριστεί με την «κλίκα» του την εξουσία, χάρη στο στρατιωτικό νόμο που έχει επιβάλλει και που έχει ως συνέπεια μεταξύ άλλων και την αναβολή της διενέργειας των εκλογών.
«Στους Ουκρανούς δεν αρέσει αυτή η κατάσταση και σκοπεύουν να την αλλάξουν» υποστήριξε ο Soskin.

Βαρύς χειμώνας

Όπως λέει ο Soskin, οι εξελίξεις αυτές θα πρέπει να αναμένονται από τον χειμώνα και μετά.
«Έρχεται χειμώνας.
Όταν δεν υπάρχει φως, όταν δεν υπάρχει νερό, ούτε ζεστό ούτε κρύο, όταν το αποχετευτικό σύστημα δεν λειτουργεί, όταν όλα είναι παγωμένα, όταν υπάρχουν διάφορα περιφερειακά black out – Θεός φυλάξοι από ένα ολικό black out στην χώρα -, τότε όλα θα αρχίσουν.
Όταν πέσει λιμός και πείνα, όταν υπάρχει μια παντελής έλλειψη βενζίνης και άλλων αγαθών, όταν τα αυτοκίνητα θα σταματήσουν να κινούνται, όταν οι πόλεις δεν θα καθαρίζονται και τα τρόφιμα δεν θα μπορούν να παραδίδονται σε κατοικημένες περιοχές, τότε θα αρχίσουν μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης» υπογράμμισε ο Soskin, ο οποίος έσπευσε να σημειώσει ότι αυτό συνέβη στα τέλη των δεκαετιών του ’80 και του ’90.

Επανάσταση

«Η επαναστατική διάθεση…έχει ωριμάσει σε όλα τα στοιχεία του συστήματος: σε κοινωνικό, δημογραφικό, πολιτικό και οικονομικό» επισήμανε ο Soskin.
Σημειώνεται πως στην Ουκρανία έχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος από τις 24 Φεβρουαρίου λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας.
«Την επόμενη ημέρα ο Zelensky υπέγραψε διάταγμα για γενική επιστράτευση.
Έκτοτε οι περίοδοι ισχύος του στρατιωτικού νόμου, διαρκώς παρατείνονται» ανέφερε ο Soskin.

Προειδοποίηση για εμφύλιο

Και ενώ ο Soskin προειδοποιεί για μαζικές διαδηλώσεις, για εξέγερση και προφανώς για κατάρρευση της κυβέρνησης του Volodymyr Zelensky, o Sergei Datsyuk, Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας, δεν αποκλείει ακόμα και το σενάριο ενός εμφυλίου πολέμου στην χώρα, μετά το τέλος της στρατιωτικής σύγκρουσης με τη Ρωσία.
«Όπως έχουν τα πράγματα όχι μόνο η Ρωσία είναι εχθρός μας, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των Ουκρανών είναι επίσης εχθροί» ανέφερε ο Datsyuk, υποστηρίζοντας πως σε αυτήν την περίπτωση «η Ουκρανία είναι καταδικασμένη».
«Η κατάσταση στην Ουκρανία θα εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο» είπε ο Datsyuk, τονίζοντας ότι οι όροι για τον εμφύλιο πόλεμο σήμερα τίθενται δημόσια και ανοιχτά από «ορισμένες πολιτικές δυνάμεις».
Σύμφωνα με τον Datsyuk, στην Ουκρανία το 60% των κατοίκων είναι «άγνωστοι» ενώ η χώρα «έχει πάρει λάθος κατεύθυνση».

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.