Ο Μένιος Φουρθιώτης και η ένοχη σιωπή της Σοφίας Νικολάου

Σιγή μετά τις αποκαλύψεις του newsbreak.gr

Δεν έχει απαντήσει ακόμη ως όφειλε η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου στις χθεσινές αποκαλύψεις του newsbreak.gr σχετικά με τα παράνομα επισκεπτήρια του υπόδικου για κακουργηματικές πράξεις, Μένιου Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Προφανώς, η κυρία Νικολάου, ως αρμόδια για τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας:

α) δεν ενδιαφέρεται να ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας για το «μαγαζάκι» που έχει στήσει ο Φουρθιώτης στον Κορυδαλλό και μάλιστα μέσα στο γραφείο της διευθύντριας των φυλακών, Μαρίας Στέφη.

β) δεν ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί γιατί ο Φουρθιώτης επισκέπτεται κάθε Κυριακή τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

γ) δεν ενδιαφέρεται για να διερευνήσει η Δικαιοσύνη τις έκτακτες μεταγωγές κρατουμένων από τον Κορυδαλλό επειδή αρνήθηκαν να υποκύψουν στις «απαιτήσεις» του Φουρθιώτη.

nb fylakes korydallou

Ή μήπως η κραυγαλέα σιωπή της κυρίας Νικολάου οφείλεται στους διθυράμβους που της επιφυλάσσει ο Φουρθιώτης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα – μέχρι και χθες – για την «καινοτόμο πολιτική της» με… μπροστάρισα για την υλοποίησή της τη διευθύντρια του Κορυδαλλού.

Ειλικρινά, εμείς δεν πιστεύουμε ότι η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής έχει κάνει «απευθείας ανάθεση» – κατά τη συνήθη πρακτική της – στο «μαγαζάκι» του υπόδικου Φουρθιώτη. Ειλικρινά δεν το πιστεύουμε.

Της προτείνουμε λοιπόν να ζητήσει – έστω και την τελευταία στιγμή – τη διεξαγωγή έρευνας από τη Δικαιοσύνη.

Τόσο απλό είναι…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.