Οι φωτογραφίες που θα σε πείσουν να επισκεφθείς την Τενερίφη!

Το βίντεο που θα σου δώσει έναν έξτρα λόγο να απορρίψεις Βαρκελώνη και Μαδρίτη.

Το όνομά τους έχει συνδεθεί με τα εξωτικά μέρη και τις ειδυλλιακές παραλίες και όχι άδικα. Τα Κανάρια Νησιά είναι μια μοναδική εμπειρία, με κάθε ένα από αυτά να συνθέτει το δικό εξωτικό σκηνικό. Καλή ώρα όπως η… αφρικανική Τενερίφη.

Πρόκειται για ένα νησί που συνορεύει με τη «Μαύρη Ήπειρο», ωστόσο ανήκει στην Ισπανία. Είναι το μεγαλύτερο εκ των Κανάριων Νησιών το οποίο διαθέτει τοπία που εντυπωσιάζουν, με απέραντες ακτές και ηφαιστιογενείς παραλίες. Από την άλλη, η πρωτεύουσα Σάντα Κρουθ ξεχωρίζει για τη ρετρό αλλά και μοντέρνα αρχιτεκτονική των κτιρίων της κάτι που την κάνει μοναδική.

Παρόλα αυτά το πιο τουριστικό μέρος της είναι το ηφαίστειο Teide, γνωστό και ως το ψηλότερο βουνό της χώρας, το οποίο υψώνεται στα 3,718 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας και αποτελεί το κεντρικό θέμα του βίντεο που μπορείς να δεις στην αρχή.

Πέραν του ηφαιστείου ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να επισκεφτείς την Τενερίφη. Για την ομάδα έμενε νομίζεις τόσο καιρό ο Τσόρι Ντομίνγκεζ;

Ρίξ’ τους μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.