Σε αυτά τα ξενοδοχεία δεν θα κοιμηθείτε αλλά θα γυμναστείτε (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για ειδυλλιακά θέρετρα δίπλα στη θάλασσα ή μέσα στη φύση που υπόσχονται διακοπές και αρκετή… γυμναστική. Σε αυτά τα ξενοδοχεία, προτεραιότητα δεν είναι ο ύπνος αλλά η γυμναστική και έτσι οι τοξικομανείς του γυμναστηρίου βρίσκουν «το δάσκαλό τους».
Οι λάτρεις της γυμναστικής και εκείνοι που είναι συνήθως «σε φόρμα», αντιμετωπίζουν τη γυμναστική σαν πολυτέλεια και όχι σαν αγγαρεία. Πολυτελή ξενοδοχεία ξεκίνησαν να εφαρμόζουν αυτή τη φιλοσοφία και διαθέτουν μοναδικά προγράμματα γυμναστικής που επιτρέπουν στους επισκέπτες να ασκούνται παρέα με σαμάνους στην Αδριατική ή να προπονούνται σαν να είναι να πάρουν μέρος σε αγώνα σε ένα μίνιμαλ ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.
Όπως φαίνεται όσο πιο εξωτική είναι η τοποθεσία και όσο πιο πρωτότυπες είναι οι παροχές τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η αδρεναλίνη.  Αυτά είναι λοιπόν κάποια από τα ξενοδοχεία που συνδυάζουν τέτοιου είδους πλεονεκτήματα.
-Eden Rock, Άγιος Βαρθολομαίος
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει φιλοξενήσει διάσημα ονόματα όπως είναι οι Τομ Χανκς, Μικ Τζάγκερ, Μπιγιονσέ κλπ. Εκτός από ένα πρωτότυπο εστιατόριο που έχει πάνω από το νερό και το κινηματογραφικό τοπίο που απολαμβάνουν οι επισκέπτες, η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει εισαγάγει πρόγραμμα ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης υπό την επίβλεψη προπονητή.
-One Hotel South Beach, Μαϊάμι
Ο αμιγώς οικολογικός χαρακτήρας αυτού του ξενοδοχείου προδιαθέτει για άσκηση. Η τεράστια παραλία του (14.000 τετραγωνικά πόδια) αποτελεί μια «ζούγκλα» για ενηλίκους με σκοινιά που κρέμονται, δίχτυα για αναρρίχηση και πολύζυγα. Υπάρχει και η δυνατότητα personal training για ασκήσεις που αφορούν στη νέα τάση που ονομάζεται «Spartans και είναι εμπνευσμένη από τον σπαρτιατικό τρόπο άσκησης.
– Borgo Egnazia, Ιταλία
Κάστρα και ιταλική κουζίνα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς…Και όμως, ο Στέφανο Μπατάγια προσφέρει προγράμματα γυμναστικής εμπνευσμένα από το σαμανισμό.
Τα προγράμματα είναι τριήμερα, πενθήμερα και επταήμερα και στοχεύουν στην απομάκρυνση τους ψυχικού και φυσικού στρες.
-Nekupe, Νικαράγουα
Έχει μόνο οκτώ δωμάτια και βρίσκεται σε ορεινή περιοχή. Η ονομασία του σημαίνει «παράδεισος» και οι εγκαταστάσεις απλώνονται σε μια έκταση 1.300 στρεμμάτων. Προσφέρει τη δυνατότητα για ποδηλασία στο βουνό ή διαλογισμό αλλά και για τρέξιμο σε έκταση δύο μιλίων η οποία είναι γεμάτη με εξωτικά φυτά.
-Terranea, Λος Άντζελες
Πρόκειται για μια «όαση», η οποία βρίσκεται σε απόσταση 35 λεπτών από το Λος Άντζελες και θυμίζει Τοσκάνη. Προσφέρει τη δυνατότητα για άσκηση με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό. Χαρακτηριστικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είναι ο «βαθύς ύπνος», το οποίο γίνεται στο σπα και αποτελεί τη νέα τάση στα ξενοδοχεία του είδους. Η θεραπεία αυτή βασίζεται στις αισθήσεις (όσφρηση, ακοή και αφή) και στο ελαφρύ μασάζ.
Σε αυτά τα ξενοδοχεία δεν θα κοιμηθείτε αλλά θα γυμναστείτε - Gallery 2

Σε αυτά τα ξενοδοχεία δεν θα κοιμηθείτε αλλά θα γυμναστείτε - Gallery 3

Σε αυτά τα ξενοδοχεία δεν θα κοιμηθείτε αλλά θα γυμναστείτε - Gallery 4

Σε αυτά τα ξενοδοχεία δεν θα κοιμηθείτε αλλά θα γυμναστείτε - Gallery 5

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.