Prophets of Rage: H μπάντα με μέλη από Rage Against The Machine, Cypress Hill και Public Enemy κυκλοφόρησε νέο κομμάτι

Πριν από ένα περίπου χρόνο γράφαμε για τους Prophets of Rage, το supergroup που είχε ανακοινωθεί με συμμετοχές από τα μέλη των Rage Against The Machine πλην του De La Rocha, του hip hop πατέρα Chuck D των Public Enemy και του B-Real των Cypress Hill. Μετά από κάμποσους μήνες, κάμποσες εμφανίσεις και ένα EP, το γκρουπ ένα νέο κομμάτι (δεύτερο στο Youtube), στο οποίο φαίνεται πως ο υπερδραστήριος Tom Morello αν μη τι άλλο δεν έχει ξεχάσει την κιθάρα που τον έκανε τόσο βασικό γρανάζι στη μηχανή των Rage Against The Machine:
https://www.youtube.com/watch?v=6ad4MH7fMLsrn
Στο κομμάτι με τον αρκετά κατανοητό τίτλο “Unfuck The World” πέραν των μουσικών υπάρχει κι άλλη μια συμμετοχή που μάλλον θα ενθουσιάσει τον κόσμο που άκουγε RATM και Public Enemy και γι’αυτά που λέγανε. Σκηνοθέτης του videoclip είναι ο πασίγνωστος Michael Moore, μια παρουσία που δείχνει στο ότι σε ό,τι αφορά την πολιτική τους τοποθέτηση, για τους μουσικούς των Prophets of Rage μάλλον ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει σχεδόν 25 χρόνια μετά τον πρώτο τους δίσκο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.