Indiana Jones: Σε βινύλιο κυκλοφορεί το soundtrack της θρυλικής πρώτης ταινίας, “Raiders Of The Lost Arc”

To μουσικό θέμα του John Williams με τις τρομπέτες ονόματι “The Raider’s March” είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο διάσημα μουσικά θέματα του σινεμά. Μιλάμε φυσικά για το πασίγνωστο θέμα που γνωρίσαμε από το Riders Of The Lost Arc, το οποίο πρέπει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα φετίχ για κάθε nerd που σέβεται τον εαυτό του (υπάρχει και πολλαπλασιαστής επειδή ο Indy είναι ο ίδιος αρχαιολόγος = nerd).
https://www.youtube.com/watch?v=IgncJgSbbckrn
Μια νέα δυνατότητα υπάρχει λοιπόν για να ικανοποιήσουν οι nerds τα φετίχ τους με το θρυλικό αρχαιολόγο, στο ρόλο του οποίου αγαπήσαμε λίγο ακόμη το Xάρισον Φορντ. Το soundtrack της πρώτης (και καλύτερης) ταινίας επανακυκλοφόρησε το 2008 σε CD, αλλά πλέον υπάρχει και κάτι καλύτερο: επιτέλους, κυκλοφορεί σε βινύλιο.
Το soundtrack που έγραψε John Williams (Star Wars και τόσα ακόμη) θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο 180 γραμμαρίων με χρήση της τεχνολογίας RTI (Record Technology Incorporated) και θα περιλαμβάνει επίσης και αυθεντικές εικόνες και artwork της ταινίας. Η ίδια η έκδοση θα γίνει από τον mastering engineer της αυθεντικής κυκλοφορίας, τον Bernie Grundman.
Το 1981, η μουσικής ήταν υποψήφια και για Όσκαρ και για Γκράμι, ενώ το ίδιο το “Raider’s March” έπαιξε σε όλες τις ταινίες Indiana Jones που βγήκαν μετά. Αυτό το soundtrack είναι επίσης το μόνο που έχει παιχτεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου.
Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ. Το tracklist είναι το ακόλουθο:
A1. “In The Jungle”
A2. “The Idol Temple”
A3. “Escape From The Temple”
A4. “Flight From Peru”
A5. “Washington Men / Indy’s Home”
A6. “A Thought For Marion / To Nepal”
A7. “The Medallion”
A8. “Flight To Cairo”
B1. “The Basket Game”
B2. “Bad Dates”
B3. “The Map Room: Dawn”
B4. “Reunion In The Tent / Searching For The Well”
B5. “The Well Of The Souls”
C1. “Indy Rides The Statue”
C2. “The Fist Fight / The Flying Wing”
C3. “Desert Chase”
C4. “Marion’s Theme / The Crate”
D1. “The German Sub”
D2. “Ride To The Nazi Hideout”
D3. “Indy Follows The Ark”
D4. “The Miracle Of The Ark”
D5. “Washington Ending / Raiders March”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.