Η ΦΕΤΙΝΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ που παραμένει πολύ δημοφιλής και το 2019

Φέτος είναι η 3η χρονιά και ο 3ος χειμώνας που το βελούδο εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μας υφάσματα. Αυτό το υλικό επικρατεί για μια ακόμα σεζόν, για έναν παραπάνω χειμώνα και έρχεται για να δώσει ακόμα μεγαλύτερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

Η πιο δυνατή τάση του, τον χειμώνα του 2019, θα είναι τα βελούδινα μποτάκια αλλά και οι μπότες που θα γίνουν ανάρπαστα για μια ακόμα χρονιά.

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε πώς φοράνε τις βελούδινες μπότες διάφορες fashionistas αλλά και τις τάσεις που κυριαρχούν.

1. Οι over the knee και οι over the thigh boots είναι ένα είδος μπότας που παραμένει στη μόδα και προτιμάται στη βελούδινη εκδοχή του.

L&L tip: Αν νιώθεις ότι βαρέθηκες αυτό το ύψος για τις μπότες σου τότε να ξέρεις πως οι μπότες που τελειώνουν ακριβώς στο ύψος του γονάτου είναι ακόμα πιο δημοφιλής τάση.

 

2. Σε περίπτωση που θες κάτι απλό, λιτό και απέριττο δοκίμασε να φορέσεις ένα ζευγάρι over the anke boots.

 

3. Η πιο hot απόχρωση στα βελούδινα μποτάκια εξακολουθεί να είναι το γκρι!

 

 

4. Νιώθεις ότι βαρέθηκες τα μποτάκια και θες μια πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή στα βελούδινα παπούτσια; Μην ανησυχείς η μόδα του 2019 είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και προχωρημένη από όλα όσα είδαμε μέσα στο 2018 και σου φέρνει μια ακόμα εναλλακτική λύση για να βάλεις το βελούδο στη ζωή σου.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.