H ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ απόλυτο top για τον φετινό χειμώνα!

Είναι γεγονός πως αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον μας έχει μετατοπιστεί στα πιο βραδινά ρούχα. Συζητάμε για φορέματα με παγιέτες, για tops με διαφάνειες, για βελούδινα παντελόνια και για κοστούμια με μεταλλικές υφές. Η πρόσφατη όμως εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου με αυτό το top που θα δεις παρακάτω μας έκανε να ξαναδούμε πιο προσεχτικά την shopping list που έχουμε φτιάξει για τα Χριστούγεννα. Καλά τα βραδινά ρούχα, ενδιαφέρουσα η λάμψη και το glam, αλλά το απόλυτο σχέδιο μπλούζα για το 2018 (και για το 2019) είναι αυτό ακριβώς που φόρεσε η αγαπημένη μας ηθοποιός-σχεδιάστρια κοσμημάτων: αυτό που καλύπτει μόνο τον έναν ώμο.

Με μία 80s αισθητική, ακόμα και στην μονόχρωμη εκδοχή του, συνδυάζεται ιδανικά με flare jean, ψηλόμεση παντελόνα, αλλά και mini κοτλέ φούστα και δημιουργεί νεανικά και στυλάτα σύνολα τα οποία έχουν μία κομψή δόση sexiness. Αν, λοιπόν, δεν έχει ήδη αποκτήσει μία μαύρη ή άσπρη μακρυμάνικη μπλούζα με έναν ώμο… σκέψου ότι είναι το δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές και αγόρασέ την τώρα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

𝘛𝘶𝘦𝘴𝘥𝘢𝘺 ⋆⋆ ____________ 𝙢𝙤𝙤𝙙__________ #moodoftheday #AlloverJewelry #AlloverByAthinaOikonomakou #spaceglam🌙 #cosy #babyitscoldoutside

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aᴛʜɪɴᴀ Oɪᴋᴏɴᴏᴍᴀᴋᴏᴜ (@athinao1konomakou) στις

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.