Κόκκινο και Ροζ: To color combo που θα φορεθεί όσο κανένα φέτος τον χειμώνα

Έντονα χρώματα, αντιθέσεις και ανατρεπτικοί χρωματικοί συνδυασμοί είναι η βασική συνταγή για να το πετύχετε. Τι χρώματα να επιλέξετε όμως ώστε να δείχνουν ταιριαστά, να δένουν αρμονικά και το αποτέλεσμα να είναι κομψό και όχι αντιαισθητικό ή κραυγαλέο και κιτς; Και έπειτα, πως να τα συνδυάσετε ώστε να σας κολακεύουν περισσότερο; Αυτό το χρωματικό ντουέτο έρχεται για να δώσει λύση και ήδη έχει αγαπηθεί σχεδόν όσο και το ασπρόμαυρο από τις fashionistas οι οποίες το επιλέγουν πολύ συχνά στις fashion weeks και μας χαρίζουν εντυπωσιακές street style εμφανίσεις, ίσον έμπνευση!

Και όσο κι αν η πρώτη σκέψη είναι πως πρόκειται για αποχρώσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε ανοιξιάτικα σύνολα, τα κορίτσια της μόδας έρχονται να το διαψεύσουν και αυτό.

Ο λόγος για τον φωτεινό συνδυασμό κόκκινου και ροζ.

Φλογερό κόκκινο παντρεύεται με οποιαδήποτε ροζ απόχρωση μπορείτε να φανταστείτε, ήδη από την προηγούμενη σεζόν και μας φτιάχνει την διάθεση. Ζωηρό φούξια, τολμηρή magenta, κοριτσίστικο millenial pink και baby pink, ολοκληρώνουν την πολύχρωμη συμφωνία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινο και Ροζ: To color combo που θα φορεθεί όσο κανένα φέτος τον χειμώνα

Ότι πιο κομψό και θηλυκό αυτό το combo το βλέπουμε παντού. Σε ζεστά και chic πανωφόρια, ντελικάτα πουκάμισα, φούστες με πιέτες, 70s ψηλόμεσες παντελόνες και φυσικά αξεσουάρ. Ακόμα και όσες δεν επέλεξαν να το φορέσουν από πάνω ως κάτω έσπασαν την μονοτονία ενός μίνιμαλ λουκ με μια δόση κόκκινου και ροζ.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το ποια απόχρωση να φορέσετε πάνω και ποια κάτω, αφού είναι τόσο κοντινές που δεν επηρεάζουν το πως δείχνει η σιλουέτα σας. Οι σχεδιαστές και τα πιο διάσημα brands συμφωνούν πως φέτος θα το φορέσουμε και τον χειμώνα, ενώ σταρ όπως η Victoria Beckham προσυπογράφουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινο και Ροζ: To color combo που θα φορεθεί όσο κανένα φέτος τον χειμώνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόκκινο και Ροζ: To color combo που θα φορεθεί όσο κανένα φέτος τον χειμώνα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.