Μπλόκο στην Καισαριανή για την ΑΕΚ από Κηφισιά και VAR – Ισοπαλία 1-1 και δύο χαμένοι βαθμοί

Η ΑΕΚ έπεσε στο… μπλόκο όχι μόνο της Κηφισιάς, αλλά και του VAR. Τρεις φορές η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των νεοφώτιστων, αλλά τα δύο (8′ Πόνσε, 28′ Ελίασαον) δεν μέτρησαν με επέμβαση του VAR.

Μέτρησε το αυτογκόλ του Σναϊντερλέν στο 58′ που προήλθε από μια τρελή κούρσα του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ο οποίος έκανε εκπληκτική κούρσα, η παράλληλη μπαλιά του δημιούργησε πανικό στην άμνα της Κηφισιάς με αποτέλεσμα ο 33χρονος Γάλλος αμυντικός να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Μόνο που η Κηφισιά είχε την απάντηση και την έδωσε στο 85′ με το γκολ της ισοφάρισης από τον Νίκο Βαφέα.

Για τη φάση η ΑΕΚ διαμαρτύρεται μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

Όμως εάν θέλουμε να βρούμε τον άνθρωπο που άναψε κόκκινο στην Ένωση πρέπει να γυρίσουμε στα μετόπισθεν. Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο 29χρονος τερματοφύλακας, προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού που τόσα χρόνια ταλαιπωρήθηκε σε διάφορες ομάδες χωρίς να καταφέρει να καθιερωθεί, αλλά φέτος παίρνει το… αίμα του πίσω. Η εμφάνιση με την ΑΕΚ δεν είναι η πρώτη εξαιρετική, κι ελπίζουμε ούτε η τελευταία.

Κίτρινη: 45+1 Παρράς, 50′ Λαντρ – 45′ Αθανασιάδης, 76′ Μοχαμαντί

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών), Άγγελος Κολιάκος (Αθηνών)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Δημήτρης Βεργέτης (Αργολίδας)

Κηφισιά (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Σναιντερλάν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας (73′ Τετέι), Αντερέγκεν (89′ Αντούνες), Παρράς (83′ Λούμορ), Οζέγκοβιτς (73′ Μπιφουμά).
ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς (83′ Πήλιος), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Γιόνσον (62′ Πινέδα), Πισάρο (62′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (83′ Μάνταλος), Πόνσε (62′ Λιβάι Γκαρσία).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.