ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Πήρε το πρωτάθλημα η «Ένωση»

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου με 4-0 σε μία «φλεγόμενη» Αγιά Σοφιά, και πανηγύρισε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Βόλου με 4-0 σε μια «Αγιά Σοφιά» «φλεγόμενη» και πανηγύρισε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η Ένωση τερμάτισε με 83 βαθμούς στη Super League και είδε ξανά τίτλο μετά από πέντε χρόνια.

Ο Κώστας Μπράτσος κατέβασε έτσι κι αλλιώς μισή αποστολή στη Νεα Φιλαδέλφεια με αμυντικούς προσανατολισμούς την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» με τον Γιόνσον στα χαφ ως αντί Πινέδα ξεκίνησαν τον αγώνα με πίεση και τον Γκατσίνοβιτς να φτάνει κοντά στο γκολ άμεσα αλλά ο νεαρός Αυγερινός απέκρουσε το σουτ του από θέση μέσα αριστερά.

Το γκολ τελικώς ήρθε πολύ γρήγορα με τον Στίβεν Τσούμπερ να εκτελεί τον Αυγερινό μετά από ωραία ασίστ του Χατζισάφι και να αποβάλλει το άγχος από νωρίς για την Ένωση. Ο Βόλος ποροσπάθησε να ανεβάσει απόδοσή αλλά στο 33′ ο Γκατσίνοβιτς μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό και ασίστ από τον Τσούμπερ κεραυνοβόλησε τον Αυγερινό για το 2-0.

Οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0. Στην επανάληψη ο Ματίας Αλμέιδα γρήγορα γρήγορα πέρασε στον αγώνα τους Πάολο Φερνάντες, Νίκλας Ελίασον και Ορμπελίν Πινέδα με τους σκόρερ συν τον Άμραμπατ να βγαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου και την Ένωση να ψάχνει και τρίτο τέρμα. Αυτό τελικώς ήρθε στο 59′ με εκτελεστή τον Μεξικανό ο οποίος ύστερα από ωραία ασίστ του Λιβάι πρόλαβε τον Αυγερινό και τριπλασίασε τα τέρματα για τους κιτρινόμαυρους».

Το μενού κατόπιν είχε ένα φοβερό δοκάρι με αριστερό κεραυνό του Ελίασον εκτός περιοχής ύστερα από υπέροχο συνδυασμό με τον Πινέδα και στο 85′ η Ένωση ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον και προβολή του Σιμάνσκι έφτασε στο 4-ο που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.