Παράνομο ζευγάρι στην Κένυα «κόλλησε» στο σεξ και έγινε ρεζίλι στο χωριό (ΒΙΝΤΕΟ)

Βούκινο έγινε σε ένα χωριό της Κένυας ένα παράνομο ζευγάρι το οποίο «κόλλησε» κατά τη διάρκεια του σεξ.
Το ζευγάρι χαιρόταν τον έρωτά του σε ένα ξενοδοχείο όταν κάποια στιγμή ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν ενώ η γυναίκα πονούσε αφόρητα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού το ζευγάρι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, για να γίνει αυτό έπρεπε να τους βγάλουν με αυτό το αυτοσχέδιο κρεβάτι μέσα από το πλήθος.
Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό στο χωριό με τους κατοίκους να στήνονται έξω από το ξενοδοχείο ώστε να δουν το παράνομο ζευγάρι.
Μάλιστα, στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται το ζευγάρι να είναι ξαπλωμένο σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι και σκεπασμένο με μια κουβέρτα για να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ η γυναίκα είχε καλύψει και το κεφάλι της.
Μετά την μεταφορά τους στο ξενοδοχείο οι γιατροί ανακοίνωσαν πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από κάποιο σπασμό ενώ δεν έλειψαν και οι φήμες που ήθελαν πίσω από το περιστατικό να κρύβεται κάποιο ξόρκι.
https://www.youtube.com/watch?v=LUOLj_G0lW8rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.