Με το βλέμμα στραμμένο στην τελευταία Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει τριπλή κάθοδο στη Βόρεια Ελλάδα, συνοδευόμενος από υπουργικά κλιμάκια και με επίκεντρο την προώθηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο κυβερνητικός σχεδιασμός ενόψει της 90ής ΔΕΘ που ανοίγει τις πύλες της στις 5 Σεπτεμβρίου,

αποτελώντας την τελευταία εκθεσιακή διοργάνωση πριν από τις εθνικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Θεσσαλονίκη: Έφτασε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το Μαξίμου έχει καταρτίσει έναν σφιχτό σχεδιασμό για την ενίσχυση της παρουσίας του στον Βορρά, δίνοντας έμφαση σε περιοδείες, τοπικά θέματα και έργα υποδομής.

Tριπλή επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τριπλή επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, εντός του Αυγούστου θα δώσει το «παρών» στην εκκίνηση του μετρό της Καλαμαριάς, ενώ στις 27 Αυγούστου θα επιστρέψει για την καθιερωμένη σύσκεψη με τους φορείς της πόλης στο Μέγαρο Μουσικής. Η τρίτη και κορυφαία επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει το Σάββατο και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Παράλληλα, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου οργανώνεται μπαράζ περιοδειών στην Κεντρική Μακεδονία από μικτά κλιμάκια

που θα απαρτίζονται από υπουργούς, βουλευτές και κομματικά στελέχη, ενώ το διήμερο πριν από τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν θεματικές εκδηλώσεις με ομιλίες υπουργών. Στο επίκεντρο των εξαγγελιών και της κυβερνητικής προσοχής θα βρεθεί το project της ανάπλασης της ΔΕΘ που εισέρχεται στην τελική ευθεία, καθώς και το έργο του παραλιακού μετώπου, μετά την πρόσφατη έγκριση των αλλαγών στη μελέτη από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Από geoathanas

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.