Γιάννα Αγγελοπούλου: Η καραντίνα, το σπίτι και οι σατέν πιτζάμες! – Το άλλο πρόσωπο της «σιδηράς κυρίας» (ΦΩΤΟ)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, μας έχει συνηθίσει σε ένα αυστηρό στυλ, συνήθως με ταγιέρ, κομψές εμφανίσεις και πάντα στην εντέλεια!

Η υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας όμως, μας επιτρέπει να δούμε την “αθέατη” πλευρά της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, πως κυκλοφορεί στην καθημερινότητά της λοιπόν τώρα που έχουμε καραντίνα!

Με αφορμή την ανάληψη της θέσης της Προέδρου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter. Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, αποφάσισε να μας δείξει μια όψη της που δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα!

Ένα μέρος από το υπέροχο σπίτι της αλλά και τον εαυτό της με φόρμες αλλά και με τις κομψές- σατέν πιτζάμες της.

Στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από τηλεδιασκέψεις που κάνει υποχρεωτικά από το σπίτι, αφού δεν μπορεί να πάει στο γραφείο της, είδαμε τον χώρο όπου εργάζεται αλλά και το τι φοράει όταν βρίσκεται στο σπίτι της.

Ο χώρος όπου εργάζεται, δηλαδή το σπίτι της, έχει απίστευτη αισθητική, μίνιμαλ διακόσμηση με λίγα αλλά πολύτιμα και επιβλητικά αντικείμενα. Οι μεγάλες τζαμαρίες προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον καταπράσινο κήπο.

Όσο για τα χρώματα που έχει επιλέξει στα υφάσματα, είναι σε γήινες αποχρώσεις, που αποπνέουν μια αύρα χαλάρωσης στον χώρο.

Το look της ωστόσο, ακόμη και μέσα στο σπίτι ποικίλει! Εμφανίζεται στις τηλεδιασκέψεις, άλλοτε με casual outfit- φόρμες και άλλοτς με σατέν-φλοραλ ρόμπες!

Μια ακόμα λεπτομέρεια που δεν άφησαν ασχολίαστη οι χρήστες του twitter ήταν τα μπερδεμένα καλώδια κάτω από την τηλεόραση της Αγγελοπούλου. Φυσικά, η παρατήρηση εισακούστηκε και όλα τα καλώδια εξαφανίστηκαν asap όπως μπορείτε να παρατηρήσετε…!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.