ΑΦΙΕΡΩΜΑ:Οι ομιλίες των πρωθυπουργών στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης από το 2009 έως το 2018

η εικόνα προφίλ σας, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΓ.Αθανασίου

Καλό είναι -αν έχετε την διάθεση- να δείτε τις ομιλίες των πρωθυπουργών από την έναρξη της κρίσεως έως σήμερα.

Ενα αφιέρωμα με τις ομιλίες των Κ.Καραμανλή,Γ.Παπανδρέου,Α.Σαμαρά και Α.Τσίπρα στην ΔΕΘ από το 2009 μέχρι σήμερα το 2018.

Από το ΄΄μπάσιμο” στα μνημόνια έως την έξοδο από αυτά.

Να είστε σίγουροι ότι θα θυμηθείτε πολλά και θα έρθουν στις μνήμες σας όλες εκείνες οι στιγμές που πιστέψατε σε όλα αυτά που ακούγατε.

Τέλος είναι ενδιαφέρον για να θυμηθούμε και να αξιολογήσουμε την εντιμότητα και τον λόγο των ανδρών στα χρόνια που πέρασαν και μέχρι σήμερα.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

2009

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

2010

2011

Πολύ λιτή τελικά θα είναι η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, ενώ οι περσινές τυμπανοκρουσίες θα απουσιάζουν παντελώς και μόνο η δύναμη των 11.000 αστυνομικών θα είναι αισθητή σε όλους τους χώρους που θα λάβει μέρος η Διεθνής Έκθεση.

Οι φόβοι των αποδοκιμασιών και των αντιδράσεων από τη γενικότερη λαϊκή δυσαρέσκεια, σπάνε την παράδοση που ήθελε εδώ και δεκαετίες τον εκάστοτε “δαφνοστεφανωμένο” πρωθυπουργό να κάνει βόλτες στα περίπτερα, να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων, ακόμα και να κάνει βόλτες στην πόλη, σφίγγοντας θερμά τα χέρια απλών πολιτών, επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών.

Ωστόσο φέτος, το επίσημο πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου που ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης δεν περιλαμβάνει επισκέψεις στην έκθεση, παρά μόνο την ομιλία του στις 8 το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα του συνεδριακού κέντρου “Ιωάννης Βελλίδης”.

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.