Δυνατή Ελλάδα

Ο Δημοσθένης Βεργής ψάχνει τον μοναδικό πολίτη που τον ψήφισε: «Θέλω να τον κεράσω»

Έκπληκτος έμεινε ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων Δημοσθένης Βεργής, ο οποίος είδε το κόμμα του να λαμβάνει μια… ψήφο, την ώρα μάλιστα που ο ίδιος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και κανένας από τους δύο δεν πήγε να ψηφίσει.

«Ήμασταν στην Μύκονο κι εγώ και η σύζυγος μου η Σβετλάνα χθες για διακοπές. Δεν ψηφίσαμε γιατί δεν γινόταν. Άλλωστε δεν είχα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στο νησί γιατί η συμμετοχή μου ήταν μόνο για την Αθήνα» εξήγησε μιλώντας στο protothema.gr και πρόσθεσε ότι ψάχνει τον μοναδικό ψηφοφόρο που τον στήριξε προκειμένου να τον κεράσει:

«Έχει τύχει να συμμετέχω σε εθνικές εκλογές και να μην έχω πάρω ψήφο τώρα τουλάχιστον πήρα μία. Μάλιστα ψάχνω να βρω τον άνθρωπο αυτό που με επέλεξε για να τον ευχαριστήσω και να του κάνω και το τραπέζι. Ήταν μεγάλη έκπληξη αυτή για μένα. Θα ζητήσω και θα ψάξω να βρω αυτόν που με ψήφισε. Πρέπει να βρω αυτό το ψηφοδέλτιο, το θέλω ενθύμιο» δήλωσε ο Δ. Βεργής, ο οποίος όπως εξήγησε δεν συμμετείχε στις εκλογές με ψηφοδέλτιο διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.