Εκβιάζει πάλι την κυβέρνηση ο Φουρθιώτης – Τώρα με «ροζ» βίντεο

Νέες «απειλές», αυτή τη φορά για ροζ βίντεο κυβερνητικών στελεχών, προαναγγέλλει ο «βούρκος» Φουρθιώτη. Άραγε, το Μαξίμου θα τον κοιτάζει άπραγο, ενισχύοντας έτσι τις υποψίες ότι ο άλλοτε μάνατζερ πορνοστάρ «κρατάει» την κυβέρνηση και είναι σε θέση να την απειλεί;

Στον «βούρκο» Φουρθιώτη βυθίζεται ολοένα περισσότερο η χώρα. Τώρα, ο άλλοτε μάνατζερ της πορνοστάρ, Τζούλιας Αλεξανδράτου, μέχρι πρότινος στις φυλακές Κορυδαλλού και κατηγορούμενος για πλειάδα σοβαρότατων αδικημάτων, προαναγγέλλει ότι στην «εφημερίδα» του που εκδίδει την Κυριακή, «έρχονται αρκετά ροζ βίντεο με γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές».

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για ωμό εκβιασμό συνολικά προς την ελληνική κυβέρνηση. Κάτι που αναδίδει ζόφο και σήψη και πλήττει βαθιά την κυβέρνηση, η οποία, εξαιτίας των σχέσεων στελεχών της με τον Φουρθιώτη, κινδυνεύει να καταστεί όμηρός του. Αποτελεί, όμως, βαρύ πλήγμα συνολικότερα για την πολιτική και την ίδια τη χώρα, που είναι αναγκασμένες να συρθούν στη λάσπη των κάθε λογής Φουρθιώτηδων.

Τα σημάδια βαθιάς σήψης και παρακμής ήταν εμφανή εδώ και πολύ καιρό. Ήδη, από τότε που εδόθησαν χρήματα από τον κρατικό κορβανά («Λίστα Πέτσα») στον Φουρθιώτη, προκειμένου να διαφημίσει τον «πόλεμο» κατά του κορονοϊού, για σάϊτ όμως το οποίο ήταν ανύπαρκτο ή δεν είχε λειτουργήσει ακόμα. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όμως, τα φαινόμενα εντάθηκαν.

 

Τώρα, ο ίδιος, εμφανώς αποζητώντας την αυτο-διαφήμισή του, έφτασε στο σημείο να προαναγγέλλει τι θα δημοσιεύσει την ερχόμενη Κυριακή. Είναι οφθαλμοφανές ότι θέλει να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και να γίνει ο ίδιος «θέμα» τις επόμενες ημέρες και γενικότερο το επόμενο διάστημα. Κάτι, άλλωστε, που επανειλημμένως, ακόμα και με χοντροκομμένες -ενίοτε ανόητες- ενέργειες, έχει κάνει.

Έτσι, απειλεί ευθέως την κυβέρνηση, και ειδικότερα τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος είναι εκ των εμπίστων του πρωθυπουργού, και ως εκ τούτου, εμμέσως πλην σαφώς απειλεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι «έρχονται αρκετά ροζ βίντεο με γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές σας που θα αναστενάξει η Ελλάδα».

Μέχρι σήμερα, ο άλλοτε τηλεπαρουσιαστής- διαφημιστής τουλάχιστον 10 υπουργών, είχε αρχίσει να «δίνει» έναν-έναν κυβερνητικούς παράγοντες, αποκαλύπτοντας τη δυσώδη διαπλοκή των «αρίστων» με τον «πάτο» της νύχτας και των ΜΜΕ. Αλλά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη… «πέρα βρέχει».

Ταυτόχρονα, ο πρώην μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου άρχισε να απειλεί ότι θα προβεί σε νέες δημοσιεύσεις. Ο ζόφος της υπόθεσης Φουρθιώτη και τα πάρε δώσε του με την κυβέρνηση, αντιμετωπίστηκαν από την κυβέρνηση με αφ’ υψηλού κριτική, απαξία και δηλώσεις του τύπου: «εμείς τον παραπέμψαμε στη δικαιοσύνη», όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, δυσκολευόμενος τάχα να προφέρει ακόμη και το όνομα του τηλεπαρουσιαστή.

Όσο, όμως, η κυβέρνηση αρνείται τη σχέση της με τον Φουρθιώτη, υποβαθμίζοντας την υπόθεση, άλλο τόσο γιγαντώνεται στα μάτια των πολιτών η σαπίλα, καθώς βλέπουν να εκβιάζεται σχεδόν ολόκληρη η κυβέρνηση της χώρας από τον υπόδικο εκδότη-τηλεπαρουσιαστή, για την ασφάλειά του οποίου αξίζει να σημειωθεί ότι παραχωρήθηκαν 14 φρουροί, στο παρελθόν!

 

Εκβιάζει πάλι την κυβέρνηση ο Φουρθιώτης - Τώρα με «ροζ» βίντεο 427686 photo

 

 

Εκβιάζει πάλι την κυβέρνηση ο Φουρθιώτης - Τώρα με «ροζ» βίντεο 427687 photo

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.