Αποκάλυψη της “Καθημερινής”: Καλίν σε Μέρκελ: “Βγάλαμε το Oruc Reis για να πιεστεί η Ελλάδα σε διάλογο χωρίς όρους και προϋποθέσεις”

Στο κυριακάτικό της φύλλο η Καθημερινή, γράφει πως ο σύμβουλος του Ερντογάν, Ιμπραχήμ Καλίν, μετέφερε στην Άνγκελα Μέρκελ , πως η Τουρκία θέλει να πιεστεί η Ελλάδα, ώστε να πάει σε ένα διάλογο εφ όλης της ύλης, όπως ακριβώς ξεκίνησε με τη μυστική συνάντηση στο Βερολίνο.

Η Τουρκία υποβάλλει σε σκωτσέζικο ντους την ελληνική κυβέρνηση, με αλλεπάλληλες κρίσεις και εκτονώσεις, έχοντας προφανώς “διαβάσει” τη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για προσωπική ατζέντα στα εθνικά και το φόβο του να μην ταράξουν οι κρίσεις την εικόνα του στο εσωτερικό. Για το λόγο αυτό πιέζει αλλοπρόσαλλα τον αδύναμο κρίκο, τον έλληνα πρωθυπουργό δια του οικονομικού εταίρου της, τη Γερμανία. Όσο για τον έλληνα πρωθυπουργό, κάπου κάνει διακοπές αυτές τις ώρες, μεταξύ Πάρου και Αντίπαρου.

Πηγή: documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.