Συνέλαβαν τουρίστρια επειδή φορούσε μπικίνι στις Μαλδίβες

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε παραλία στις Μαλδίβες, όταν μια τουρίστρια συνελήφθη από τις αρχές γιατί φορούσε μπικίνι.

Ειδικότερα, η βίαιη σύλληψη της Βρετανίδας έγινε με την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδού.

Αδιανόητο: Συνέλαβαν τουρίστρια επειδή φορούσε μπικίνι σε παραλία στις Μαλδίβες

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τρεις αστυνομικούς να τραβούν με βία την κοπέλα, ενώ η ίδια φωνάζει «με παρενοχλείτε σεξουαλικά». Η γυναίκα κάνει προσπάθειες να αντισταθεί και ένας αστυνομικός προσπαθεί να την καλύψει με μία πετσέτα.

Σύμφωνα με τον Independent, ο αρχηγός της αστυνομίας έδωσε απολογία μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο για την αδικαιολόγητη βία προς τη γυναίκα.

Σημειώνεται, ότι στις Μαλδίβες επιτρέπεται οι γυναίκες να φορούν μπικίνι στα θέρετρα αλλά «απαγορεύεται αυστηρά» εκτός των ξενοδοχείων. Το βίντεο, βέβαια, δεν ξεκαθαρίζεται πού έχει τραβηχτεί.

«Το συμβάν με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν την τουρίστρια ερευνάται. Απολογούμαι και στην τουρίστρια και στο κοινό γι΄ αυτό και προσπαθούμε να εξορθολογίσουμε τέτοιες διαδικασίες», δήλωσε ένας ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.