ΣΟΚ στον Λευκό Οίκο: Κάμερα «έπιασε» Τζόνσον, Τριντό και Μακρόν να «θάβουν» τον Τραμπ (βίντεο)

Ένα βίντεο, με το «πηγαδάκι» του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, του Καναδού ομολόγου του Τζάστιν Τριντό και του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που πιθανότατα σχολιάζουν με σκωπτική διάθεση τον Ντόναλντ Τραμπ, ενόσω αξιωματούχοι και λοιποί ηγέτες του ΝΑΤΟ περιφέρονται μέσα στην πολυτέλεια του Μπάκιγχαμ, κάνει τον γύρο του κόσμου κατά τη δεύτερη ημέρα της Συνόδου της Συμμαχίας, στο Λονδίνο.

«Γι’ αυτό άργησες;», ακούγεται να ρωτάει ο Μπόρις Τζόνσον τον Εμανουέλ Μακρόν.

«Άργησε γιατί είχε συνέντευξη Τύπου 40 λεπτών από την αρχή. Α, ναι. Ανακοίνωσε…», απαντά ο Τζάστιν Τριντό, αλλά προτού προλάβει να αποτελειώσει τη φράση του τον διακόπτει ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος όμως δεν ακούγεται στο βίντεο.

Το όνομα του ανθρώπου στον οποίο αναφέρονται οι τρεις ηγέτες δεν αναφέρεται.

Σύμφωνα ωστόσο με πολλά διεθνή ενημέρωσης, πιθανότατα μιλούσαν για τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος είναι γνωστός για τις μεγάλες συνεντεύξεις Τύπου, και ειδικά χθες απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους επί 50 λεπτά, ενώ δεν προβλεπόταν από το πρόγραμμα, αναφέρει η «Guardian».

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Τριντό ακούγεται να λέει στους παρευρισκομένους, στους οποίους περιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε και η πριγκίπισσα Άννα:

«Είδατε τα μέλη της ομάδας του να μένουν με ανοιχτό το στόμα».

Και πάλι, δεν είναι γνωστό περί ου ο λόγος, ενώ και στα στα δύο στιγμιότυπα οι ηγέτες φαίνεται να αγνοούν ότι η συζήτησή τους καταγράφεται.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.