Η Μελάνια στολίζει τον Λευκό Οίκο φορώντας 12ποντα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λευκός Οίκος προετοιμάζεται από… το καλοκαίρι για να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και δεκάδες άνθρωποι εργάζονται σε αυτόν πυρετωδώς επί μήνες  για την εορταστική διακόσμηση. Βλέποντας το αποτέλεσμα, στο βίντεο που ανέβασε η Μελάνια Τραμπ, στο επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου στο youtube, καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί

Στο βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μελάνια Τραμπ στο Twitter αλλά και στο κανάλι του Λευκού Οίκου στο YouTube, η Πρώτη Κυρία φορώντας ένα κρεμ παλτό, ασορτί φόρεμα και λευκές 12ποντες γόβες στιλέτο, θαυμάζει τη δουλειά των εθελοντών που βοήθησαν στη διακόσμηση και το στολισμό της επίσημης κατοικίας του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου. Στην ανάρτησή της, η Μελάνια Τραμπ, έγραψε: «Το Αμερικανικό Πνεύμα λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού με όλους εσάς και είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων»

Στη φετινή διακόσμηση, η λάμψη και η πολυτέλεια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με ψεύτικο χιόνι, διακοσμητικά λευκά αστέρια που κρέμονται από το ταβάνι, στολίδια με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας κι ένα πελώριο ημερολόγιο που μετρά αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα.

Η Μελάνια Τραμπ, στο βίντεο, φαίνεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση: Σε ένα στιγμιότυπο ρίχνει ψεύτικο χιόνι επάνω σε ένα λευκό δέντρο, ενώ σε ένα άλλο, επιδιορθώνει τα κόκκινα τριαντάφυλλα που περιβάλλουν ένα τζάκι.


Η Μελάνια και το προσωπικό της εργάστηκαν επί μήνες –οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από το καλοκαίρι– για το στολισμό του Λευκού Οίκου με την ελπίδα ότι φέτος δεν θα ακουστούν αρνητικά σχόλια. Το περασμένο Σάββατο, σε ανάρτησή της που συνοδευόταν από πολλές φωτογραφίες, έγραψε: Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στο Λευκό Οίκο. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε για να διακοσμήσετε το δέντρο. Ανυπομονώντας να το δείξουμε αύριο το βράδυ». Σε αυτό, ο Λευκός Οίκος, πρόσθεσε: «Κάθε χρόνο, ο Λευκός Οίκος διακοσμείται για τα Χριστούγεννα από μια ομάδα αφοσιωμένων εθελοντών. Οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του Λευκού Οίκου, προσεκτικά επιλεγμένες από την Πρώτη Κυρία, θα αποκαλυφθούν σύντομα».

Η Μελάνια Τραμπ είχε υποδεχθεί το επίσημο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Λευκού Οίκου την περασμένη Δευτέρα. Φορώντας μαύρες, ψηλοτάκουνες μπότες και ένα φλοράλ Dolce & Gabbana παλτό, η Πρώτη Κυρία περίμενε στο κατώφλι του Λευκού Οίκου την ιππήλατη άμαξα, με μία στρατιωτική μπάντα να παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική. Η άφιξή του σήμανε την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στο Λευκό Οίκο, καθώς αποτελεί στο κεντρικό στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Το φετινό δέντρο έχει ύψος πάνω από 5 μέτρα και είναι ηλικίας 16 ετών, ενώ θα εκτίθεται στο Μπλε Δωμάτιο.

Τα Χριστούγεννα θα γιορταστούν και φέτος στο Λευκό Οίκο με δεκάδες δεξιώσεις –για το προσωπικό του, μέλη του στρατού, βουλευτές και άλλους, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. «Ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία φιλοξενούν δεκάδες εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως η απονομή χάριτος στην γαλοπούλα των Ευχαριστιών, ειδικές εκδρομές για τους απλούς πολίτες και πολλά πάρτι για τις οικογένειες των στρατιωτών και τα παιδιά τους, αλλά και τα μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών», εξήγησε η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ στη Daily Mail.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.