ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΕ ΟΣΠΙΝΑ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ παραμένει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο

Στιγμές αγωνίας έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι της Νάπολι με την Ουντινέζε (4-2) την Κυριακή (17/3), καθώς ο Νταβίντ Οσπίνα τραυματίστηκε με τις στιγμές να είναι συγκλονιστικές, όταν ο τερματοφύλακας σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πορτιέρο των «παρτενοπέι», διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, έγινε αλλαγή στο 44′ (μπήκε στη θέση του ο Άλεξ Μερέτ, που η Νάπολι τον αγόρασε μαζί με τον Ορέστη Καρνέζη) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 31χρονος πορτιέρο έκανε εξετάσεις και ευτυχώς η αξονική τομογραφία βγήκε καθαρή. Ο Νταβίντ Οσπανία παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Αυτό που ανησύχησε τους ιατρούς είναι το γεγονός πως ο διεθνής παίκτης είχε λιποθυμήσει, πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

 

Να αναφέρουμε ότι ο γκολκίπερ της Νάπολι χτύπησε στο κεφάλι. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε να παίζει, αλλά κάποια στιγμή ζαλίστηκε και δεν μπόρεσε να σταθεί όρθιος. Έπεσε κάτω, και όλοι πάγωσαν στο «Σαν Πάολο». Όπως είπαμε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.