Η νέα Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Κάγια Κάλας προέρχεται από οικογένεια πρώην Σοβιετικών αξιωματούχων και λένε ότι υπέφερε από την ΕΣΣΔ!

Όσοι παρατηρούν προσεκτικά τα πολιτικά δρώμενα σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ με την κυβέρνηση Μπάιντεν θα δουν ότι έχει επικρατήσει στην άλλοτε Δύση, ένα νεοκομμουνιστικό σύστημα.

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Βαριές φορολογίες, από τα ακίνητα και τα εισοδήματα μέχρι ουσιαστικά και την ίδια την αναπνοή (το λεγόμενο ατομικό αποτύπωμα CO2) με υποτιθέμενη αφορμή την «κλιματική αλλαγή», αλλά στην πραγματικότητα με σκοπό την χειραγώγηση και τον έλεγχο οποιοδήποτε θεωρήσει ότι μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό που του έχουν ορίσει να είναι: Πληβείος

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και στα εκατοντάδες επιδόματα που δίδονται ως είδος «ανακούφισης» αλλά και στην οριοθέτηση στις επιχειρήσεις ως προς με το ποιους μπορούν να συνεργαστούν και να κάνουν μπίζνες και με ποιους όχι.

Με λίγα λόγια ελεύθερη οικονομία δεν υπάρχει και η λέξη καπιταλισμός χρησιμοποιείται καταχρηστικά εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς κανείς πλέον να γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει.

Στα πλαίσια αυτά ακολουθούνται και άλλες κομμουνιστικές πρακτικές, όπως είναι η προπαγάνδα και το παραμύθιασμα από τα ΜΜΕ.

Για του λόγου το αληθές ας διαβάσουν αναγνώστες το παρακάτω απόσπασμα από την γερμανική εφημερίδα Μπιλντ:

«Η ευρωπαϊκή διπλωματία θα έχει επικεφαλής έναν ένθερμο αντίπαλο της Ρωσίας, της οποίας η οικογένεια καταπιέστηκε στην ΕΣΣΔ».

Φυσικά, αναφέρεται στην νέα Ύπατο (κάποιοι στις Βρυξέλλες θέλουν να επαναφέρουν τους όρους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, δηλαδή στην Εσθονή Κάγια Κάλλας.

Η συγκεκριμένη υποτίθεται ότι προέρχεται από οικογένεια που καταπιέστηκε από την πρώην Σοβιετική Ένωση και ως εκ τούτου εκ γεννησιμιού της τάσσεται φανατικά ενάντια στην Ρωσία (παραβλέπουμε το γεγονός ότι η σημερινή Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με την πρώην Σοβιετική Ένωση).

Είναι όμως έτσι; Η γερμανική εφημερίδα για κάποιο λόγο που θα πρέπει να τον εξηγήσει, δεν αναφέρει ότι ο πατέρας της, Σίιμ Κάλας, ήταν υψηλόβαθμο μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης από το 1972 έως το 1990, εργαζόταν στο Υπουργείο Οικονομικών της Εσθονικής ΣΣΔ και ήταν επικεφαλής τοπικών υποκαταστημάτων της Sberbank!

Κατά τη διάρκεια της περεστρόικα, ήταν βουλευτής του Ανώτατου Σοβιέτ της ΕΣΣΔ και αργότερα έγινε πρόεδρος της Τράπεζας της Εσθονίας!

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά όχι μόνο στην Ελλάδα και στην ΕΕ αλλά γενικότερα σε όλη την Δύση, και το πιο ανησυχητικό είναι πως τα ΜΜΕ προσπαθούν κυριολεκτικά να κάνουν το «άσπρο μαύρο» ποντάροντας στο γεγονός ότι είναι μονίμως στο απυρόβλητο.

Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους και κάποιοι επιδιώκουν την δημιουργία κοινωνιών που δεν έχουν την παραμικρή γνώση της ιστορίας όχι σε βάθος αιώνων, αλλά σε βάθος μερικών δεκαετιών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.