Trump (Υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει, θα αναλάβω πρωτοβουλίες

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και νυν υποψήφιος πρόεδρος, D. Trump υποσχέθηκε, μιλώντας στο Libertarian National Convention στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, ότι εάν επανεκλεγεί, μεταξύ των κορυφαίων προτεραιοτήτων του, θα επιτύχει τον τερματισμό της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και θα αποτρέψει τον εκκολαπτόμενο «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Ακόμα και πριν επιστρέψω στο Οβάλ Γραφείο μετά την κατάκτηση της προεδρίας, θα βάλω ένα τέλος στον τρομερό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ώστε να σταματήσουμε να σπαταλάμε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε συγκρούσεις άλλων ανθρώπων και να σώσουμε χιλιάδες ζωές», είπε ο Trump.
Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς σκοπεύει να πετύχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Επιπλέον, υποσχέθηκε να «αποκαταστήσει την ειρήνη και τη σταθερότητα», καθώς και «να σταματήσει την πορεία του (σημερινού προέδρου των ΗΠΑ) Biden προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».
«Ξέρεις ότι οδεύουμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σωστά;» τόνισε ο Trump.
Αμέσως μετά, πρόσθεσε ότι ένας τέτοιος πόλεμος, αν εξαπολυόταν, θα ήταν άνευ προηγουμένου ως προς την κλίμακα και τη φύση του.
Ο Trump έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι εάν επανεκλεγεί, σκοπεύει να επιτύχει την επίλυση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας σε μόλις 24 ώρες.

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου 2024.

O Biden είναι ο χειρότερος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, αποτελεί απειλή για την Δημοκρατία

Ο Πρόεδρος Biden είναι «ο χειρότερος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι άλλα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησής του θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση των ΗΠΑ.
«Πρέπει να με ψηφίσετε γιατί πρέπει να απαλλαγούμε από τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της χώρας μας.
Μαζί μπορούμε να το κάνουμε αυτό.
Διαφορετικά, με άλλα τέσσερα χρόνια κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς χώρα» τόνισε ο Trump στο Libertarian.
Ο Trump εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Biden αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία.
«Βλέπω το καθήκον μου να απελευθερώσω τη χώρα μας από αυτούς τους φασίστες, ώστε η Αμερική να γίνει ξανά ελεύθερη χώρα, επαναλαμβάνω, είναι η χειρότερη στην ιστορία», τόνισε ο Trump μιλώντας για τον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.