Σκοτεινό σχέδιο πίσω από την δολοφονική απόπειρα κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Προφυλακιστέος είναι έπειτα από την απόφαση του ειδικού ποινικού δικαστηρίου της Σλοβακίας ο 71χρονος ύποπτος Γιουράι Σ. για την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού της χώρας, Ρόμπερτ Φίτσο, την περασμένη Τετάρτη.

Οι νέες αποκαλύψεις όμως που έρχονται στο φως, δείχνουν ότι ο δράστης δεν ήταν ένας μεμονωμένος εκτελεστής που επιχείρησε να δολοφονήσει τον δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη της χώρας του για πολιτικούς λόγους.

Αντίθετα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σύνολο των επικοινωνιών του δράστη, διαγράφη πλήρως, 2 ώρες περίπου πριν από την δολοφονική ενέργεια!

Γίνεται μάλιστα λόγος για διαγραφή ακόμα και των προσωπικών μηνυμάτων στο σύνολο των social media τα οποία διατηρούσε ο δράστης, γεγονός που είναι εξαιρετικά δύσκολο να το εκανε μόνος του, τόσο αποτελεσματικά, λίγο πριν την φρικτή πράξη του.

Παράλληλα, ο λαός της Σλοβακίας έχει συσπειρωθεί γύρω από τον πρωθυπουργό και οι αντιδράσεις από σκωπτικά σχόλια δυτικών σχολιαστών, που προσπαθούν περίπου ακόμα και να δικαιολογήσουν την απόπειρα δολοφονίας, προκαλούν οργή στην κοινή γνώμη της χώρας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.