Ολυμπιακός: Αποθέωση στους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος» – «Θρύλε ολέ, τρελαίνομαι» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος κόσμου περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού στο “Ελ.Βενιζέλος” που προσγειώθηκε περίπου στις 07:30, μετά την θριαμβευτική «τεσσάρα» επί της Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός έκανε τους πάντες να παραμιλάνε για τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα με 4-2 στο “Villa Park”, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Europa Conference League, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τον τελικό της διοργάνωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την “OPAP Arena”.

Έπειτα από μία μυθική βραδιά, ακολούθησε και μία μυθική υποδοχή για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η εκπληκτική νίκη με 4-2 επί της Άστον Βίλα κράτησε ξύπνιους τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που χθες έζησαν μία ονειρεμένη μέρα, με τις νίκες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρo

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών ζουν μαγικές στιγμές μετά το διπλό στο Μπέρμιγχαμ και βρέθηκαν… χιλιάδες το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να αποθεώσουν την “ερυθρόλευκη” αποστολή στην επιστροφή της από την Αγγλία, δημιουργώντας… κατακόκκινη ατμόσφαιρα.

«Θρύλε ολέ, σε βλέπω και τρελαίνομαι», τραγουδούσαν μεταξύ άλλων.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RedLine7 (@redline7__)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.