Σόου Ιμάμογλου στην ανάληψη των καθηκόντων του

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης τα έβαλε με τον Ταγίπ Ερντογάν

Το δικό του σόου έκανε ο Εκρέμ Ιμάμογλου την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του όπως μετέδωσε την Πέμπτη 4/4 ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Mε την άδεια σας, σας ενημερώνω πως μόλις τώρα έρχονται ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης κύριος Εκρέμ Ιμάμογλου, και η αξιότιμη σύζυγος του Ντιλέκ Ιμάμογλου. Δήμαρχε Εκρέμ, πρόεδρε Εκρέμ» ανέφερε το άτομο που είπε πως στο βήμα θα ανέβαινε ο Ιμάμογλου.

«Υπήρξαν προσπάθειες που είχαν επιχειρήσει να καθυστερήσουν και να εμποδίσουν το έργο μας. Εύχομαι και ελπίζω πως οι επιλογές του λαού μας, οι προτιμήσεις του λαού μας, η κοινή λογική να είναι ένα μήνυμα προς του κυβερνώντες στην Άγκυρα, στην κυβέρνηση και στον κύριο πρόεδρο. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, στο να σκεφτόμαστε μαζί και να κινούμαστε μαζί. Αυτή είναι μια εθνική στάση» είπε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

«Eκρέμ, Εκρέμ…» φώναζε ο κόσμος που τον άκουγε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.