Super League: Επανέναρξη play offs και play outs με κρίσιμα ντέρμπι

Με τον καθοριστικό αγώνα Βόλος – Κηφισιά διεξάγεται αύριο η δεύτερη αγωνιστική των play outs στην Stoiximan Super League.

Άδειες κερκίδες. Αυτή ήταν η εικόνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο κατά τη διάρκεια απαγόρευσης εισόδου φιλάθλων στα γήπεδα, αυτή την εικόνα θα παρουσιάζει και το Σάββατο στην αναμέτρηση των play outs, Βόλος – Κηφισιά της Stoiximan Super League.

Κι αυτό διότι δεν έχουν εγκατασταθεί οι κάμερες ηλεκτρονικής εποπτείας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play outs:

Stoiximan Super League: Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Playouts, 2η Αγωνιστική:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.: 15:00

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ: 17:30

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 19:30

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 20:00

Στο Πανθεσσαλικό που δεν μπορούν να εκδοθούν εισιτήρια έχει οριστεί από την ΕΠΟ ο τελικός κυπέλλου Παναθηναϊκού -Άρη. Κωμωδία με έκθετη για ακόμη μια φορά την Ομοσπονδία καθώς κάλεσε σε συζήτηση τις φιναλίστ, έχοντας άγνοια για την καταλληλόλητα του γηπέδου.

Την Κυριακή τα play offs συνεχίζονται με δύο ντέρμπι. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Άπαντες διαθέσιμοι για τον Ματίας Αλμέιδα, σύνθημα νίκης στους ερυθρόλευκους από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την προσδοκία επιστροφής στο ίδιο γήπεδο για τον τελικό του Conference League.

Στο γήπεδο της λεωφόρου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ .Ο Τζούρισιτς προορίζεται για τη θέση του καταπονημένου Μπακασέτα ενώ στον δικεφαλο ο Ράχμαν Μπάμπα ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.