Οι NYT αποκαλύπτουν πως οι ΗΠΑ δεν μετέφεραν στους Ρώσους όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης

Το δημοσίευμα της κορυφαίας αμερικανικές εφημερίδας, έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία, εκθέτοντας βάναυσα την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Οι New York Times αποκάλυψαν ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν μετέφεραν στη ρωσική πλευρά όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή της Μόσχας, από φόβο μήπως αποκαλύψουν τις πηγές πληροφοριών τους!

Αυτό ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι αξιωματούχους ευρωπαϊκών και αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη ανώτερους αξιωματούχους, Αμερικανοί πράκτορες έλαβαν αρκετά συγκεκριμένες πληροφορίες για την προετοιμασία της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ταυτόχρονα, η Ρωσία έχει ήδη δηλώσει ότι τα μηνύματα από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ήταν γενικού χαρακτήρα και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν με κανέναν τρόπο στην αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης στον Κρόκους.

Το αμερικανικό δημοσίευμα ουσιαστικά επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Κρεμλίνου και οξύνει ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση γύρω από την θηριωδία που εκτυλίχθηκε από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.