Πού βρίσκεται η πιο… viral στροφή που μπερδεύει τους οδηγούς

Μια απλή… στροφή έχει καταφέρει να σκορπίσει φόβο σε δεκάδες οδηγούς, αφού όταν περνάνε από το σημείο βγαίνουν εκτός δρόμου.

Μπορεί οι περισσότεροι δρόμοι να έχουν επικίνδυνες στροφές που λόγω κακής σχεδίασης, ορατότητας, ποιότητας οδοστρώματος ή καιρικών συνθηκών ξαφνιάζουν τους οδηγούς των αυτοκινήτων, ωστόσο η συγκεκριμένη έχει καταφέρει να γίνει viral.

Από ό,τι φαίνεται η «καταραμένη» στροφή που βρίσκεται κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς προφανή λόγο καταφέρνει να μπερδέψει πολλούς οδηγούς και να τους κοστίσει ως αποτέλεσμα χιλιάδες ευρώ σε επισκευής.

Το περίεργο με αυτή τη σχετικά κλειστή στροφή είναι ότι λόγω της μορφολογίας του εδάφους στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει άπλετη ορατότητα για τους οδηγούς των αυτοκινήτου και στις δύο κατεύθυνσης, ενώ και η ταχύτητα κίνησης των οχημάτων είναι σχετικά μικρή, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχουν ευτυχώς θανατηφόρα τροχαία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι κακές καιρικές συνθήκες βάζουν το δικό τους χεράκι στη δυσάρεστη έκπληξη που περιμένει τους οδηγούς, όπως και η κλίση του οδοστρώματος στις εξόδους, η οποία ίσως και να μην είναι η ενδεδειγμένη.

Τον μεγαλύτερο βέβαια ρόλο τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων των αυτοκινήτων από τους οδηγούς τους που τελικά δεν καταφέρνουν να «διαπραγματευτούν» την στροφή που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.