Βίντεο: Ουκρανός στρατονόμος προσπαθεί να επιστρατεύσει έναν μεσήλικα άνδρα και «τρώει» αδυσώπητο ξύλο

Ουκρανός στρατονόμος προσπαθεί να στρατολογήσει έναν άνδρα και «τρώει» αδυσώπητο ξύλο καθώς δεν έδειξε καμία διάθεση να θέλει να πάει στο μέτωπο να πολεμήσει κατά των Ρώσων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο άντρας ήταν μεσήλικας κάτι που δείχνει πως οι επιλογές του Κιέβου σε ό,τι αφορά το στρατιωτικό προσωπικό είναι πλέον περιορισμένες και η στρατολογεί του δεν έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από «καλές» ηλικίες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί είναι αυτό της επαρκούς επάνδρωσης των μονάδων πρώτης γραμμής.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησαν να ακούγονται και να λέγονται παρανοϊκά πράγματα από τον Γάλλο πρόεδρο Ε.Μακρόν, περί αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, γιατί στην Δύση γνωρίζουν πως ακόμα κι αν παραδοθούν νέες μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων στην χώρα θα πρέπει να υπάρχει επαρκές και κατάλληλο προσωπικό για να τις χρησιμοποιήσει.

Το πρόβλημα με την Δύση είναι ότι εκτέθηκε λόγω της κάθετης στήριξης και υποστήριξης στην Ουκρανία που σημαίνει πως αν ο πόλεμος χαθεί και οι Ρώσοι κερδίσουν η ήττα για τους Δυτικούς αποκτά υπαρξιακές διαστάσεις και κυρίως για τον βασικό εκπρόσωπό τους που είναι οι ΗΠΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.