Οι Ρώσοι διέλυσαν κέντρο διοίκησης με 550 μισθοφόρους στην Οδησσό! – Στοχοποιήθηκε από ρωσόφωνους πολίτες της πόλης!

Οι Ρώσοι αποκαλύπουν ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος κατά την χθεσινή διπλή πυραυλική επίθεση με Iskander, όπου καταστράφηκε ολοκληρωτικά ουκρανικό κέντρο ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας και Δυτικών μισθοφόρων με απώλειες που ίσως φτάνουν τα 550 στελέχη!

Οι Ουκρανοί χθες μιλούσαν για «τυφλό» χτύπημα σε ξενοδοχείο της Οδησσού με 20 νεκρούς και πάνω από 160 τραυματίες αλλά αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί των Ρώσων πρόκειται για ένα συντριπτικό πλήγμα.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι η ακρίβεια του πλήγματος που δείχνει πως υπήρχε πληροφόρηση από το έδαφος.

Στο Κίεβο και στην Δύση θεωρούν πως έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, οργανωμένων σε ομάδες δολιοφθορών ρωσόφωνων, οι οποίες έχουν ανακοινώσει εδώ και αρκετές ημέρες την έναρξη της δράσης τους κατά των ουκρανικών δυνάμεων και των Δυτικών στρατιωτικών συμβούλων, μέχρι η Οδησσός να ενσωματωθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Στην διπλή ρωσική πυραυλική επίθεση σκοτώθηκε και ο διοικητής της ειδικής ουκρανικής μονάδας «Τσουνάμι», ο Άλεξ Γκοστίτσεβ.

Πρόκειται για μία μονάδα που παίζει καίριο ρόλο ως προς την προστασία της Οδησσού και από «εσωτερικά» προβλήματα αλλά και στην περίπτωση που οι Ρώσοι πραγματοποιήσουν αποβατική ενέργεια στην πόλη.

Τα πρόσφατα ρωσικά πλήγματα ραντάρ και σε γραμμές παραγωγής θαλάσσιων drones, δείχνουν μία κινητικότητα ότι υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για το άμεσο μέλλον από τους Ρώσους για την κατάληψη της πόλης.

Ίσως τελικά να πραγματοποιηθεί κάποια επιθετική ενέργεια γρηγορότερα από ότι πολλοί θέλουν να πιστεύουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.