Ρουμανία: «Διέρχονται από την επικράτειά μας θωρακισμένα Bradley για την Ουκρανία»

Τεθωρακισμένα οχήματα που φαίνεται να είναι αμερικανικής κατασκευής Bradley φωτογραφήθηκαν κατά τη διέλευση τους μέσω της Ρουμανίας.

Μεταφέρονται από φορτηγά αυτοκίνητα και είναι το όχημα που χρησιμοποιείται ευρέως από την Ουκρανία στον αγώνα κατά της Ρωσίας.

Σχετικό βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ενός ερασιτέχνη από Πιτέστι, γράφει ρουμανικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρεται, κομβόι με νταλίκες που μεταφέρουν θωρακισμένα οχήματα Bradley βιντεοσκοπήθηκε κοντά στην πόλη Πιτέστι. Η μεταφορική  εταιρεία που τα μεταφέρει είναι ρουμανική, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ένας ακόμη αναγνώστης εντόπισε την αυτοκινητοπομπή φορτηγών που μετέφεραν πολλά οχήματα μάχης Bradley. Ήταν κοντά στην Autostrada στο Πιτέστι. Η αυθεντικότητα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μία από τις εταιρείες που μεταφέρουν τα οχήματα είναι ρουμανική: η BTP Gold.

Πριν από δύο ημέρες τη Ρουμανία διέσχισαν δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα της Βουλγαρίας, η οποία τα έστελνε στην Ουκρανία. Όλα εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο κλιπ που τράβηξε ένας ερασιτέχνης.

Παρακάτω το σημερινό βίντεο με τα Bradley:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.