Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή της επίθεσης σε Χριστιανική Εκκλησία των Καθολικών – Δεν σεβάστηκαν τίποτα

Βίντεο που κόβει την ανάσα κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ από τη στιγμή που οι δύο ένοπλοι εισβάλουν στην καθολική εκκλησία Σάντα Μαρία στην Κωνσταντινούπολη και ανοίγουν πυρ προς τους ανυποψίαστους εκκλησιαζόμενους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφονται οι στιγμές τρόμου που έζησαν όσοι βρίσκονταν στο ναό και παρακολουθούσαν τη λειτουργία της Κυριακής. Οι δύο δράστες, που φορούσαν full face μάσκες, ανοίγουν την πόρτα της εκκλησίας και ατάραχοι αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως με τον κόσμο να πέφτει στο πάτωμα για να προφυλαχθεί.

Από την επίθεση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Οι τουρκικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγήτο για τον εντοπισμό των δύο δραστών, οι οποίοι καταγράφηκαν επίσης από κάμερα να περπατούν πεζή έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Πιθανότερο είναι το σενάριο η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται για το περισταικό

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.