Δυνατή Ελλάδα

«Κόλαση» στο Χάρκοβο: Οι Ρώσοι έπληξαν κέντρο διοίκησης του ουκρανικού Στρατού και των Δυτικών μισθοφόρων στο κέντρο της πόλης

Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις προχώρησαν σε συντριπτικό πλήγμα στο κέντρο του Χάρκοβο, χτυπώντας το ξενοδοχείο Park Hotel το οποίο χρησιμοποιούσαν ως διοικητικό κέντρο οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμείς και Δυτικοί μισθοφόροι.

Στο ξενοδοχείο οι Ρώσοι θεωρούν πως βρίσκονταν και αξιωματικοί του ΝΑΤΟ, ως «σύμβουλοι» του ουκρανικού Στρατού.

Το ξενοδοχείο επλήγη τουλάχιστον από δύο ρωσικούς πυραύλους και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται πως στο Park Hotel, υπήρχε μόνο το προσωπικό αποτελούμενο από 30 στελέχη και 23 δημοσιογράφοι, η πλειοψηφία των οποίων ήταν Τούρκοι.

Το σίγουρο είναι πως στοχοποιήθηκε από τους Ρώσους, οι οποίοι διέθεταν πληροφόρηση πως μέσα στο ξενοδοχείο υπήρχαν πρόσωπα μεγάλης στρατιωτικής σημασίας.

Τα πλήγματα των Ρώσων σε στόχους-κλειδιά μέσα στην πόλη του Χάρκοβο, πληθαίνουν, που σημαίνει πως η Μόσχα προετοιμάζει το έδαφος για μία μεγάλη επίθεση στην δεύτερη πόλη της Ουκρανίας που θεωρείται ότι αποτελείται πλειοψηφικά από ρωσόφωνο πληθυσμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.