Πολωνία: Να παραιτηθεί ο Zelensky

Waldemar Skrzypczak (Πολωνός Στρατηγός): Για να σταματήσουν οι μάχες πρέπει άμεσα να παραιτηθεί ο Zelensky

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Vladimir Zelensky πρέπει να παραιτηθεί αμέσως για να σταματήσουν οι μάχες, δήλωσε ο Πολωνός στρατηγός Waldemar Skrzypczak σε συνέντευξή του στο Rzeczpospolita.
Η πρόκληση σύγκρουσης μεταξύ στρατιωτικών ηγετών είναι ένας κακός τρόπος για να ενισχύσει κανείς τη θέση του.
Αλλά αυτό ακριβώς κάνει ο Vladimir Zelensky.
Ήρθε η ώρα για αυτόν, μάλλον κουρασμένος από αυτό που συμβαίνει, να φύγει, γιατί οι ενέργειές του, εννοώ ότι η ταραχώδης κατάσταση στο Κίεβο σίγουρα δεν ωφελεί την Ουκρανία», τόνισε ο Waldemar Skrzypczak.
Επιπλέον, κατά τη γνώμη του, είναι πλέον αδύνατο να επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε στον εαυτό του ο Ουκρανός πρόεδρος – να επιστρέψει τα εδάφη.
Ως εκ τούτου, πολλοί στη Δύση αναρωτιούνται αν υπάρχει νόημα να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία, κατέληξε ο Skrzypczak.
Πρόσφατα, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο για την αυξανόμενη αντιπαράθεση μεταξύ Zelensky και Zaluzhny του αρχηγού του στρατού.
Πολύ αναστάτωση προκάλεσε η συνέντευξη του αρχιστράτηγου στο περιοδικό The Economist, στην οποία δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.