Δυνατή Ελλάδα

Γάζα: Εργαστήριο ρουκετών και είσοδο σήραγγας σε τέμενος

Τους εξονυχιστικούς ελέγχους σε κάθε σημείο που μπορεί να υπάρχουν υποδομές ή οπλισμός της Χαμάς συνεχίζουν οι δυνάμεις των IDF στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού, οι IDF εντόπισαν ένα εργαστήριο κατασκευής ρουκετών της Χαμάς, καθώς και όπλα μέσα σε τέμενος της πόλης της Γάζας.

«Θέλω να καταλάβετε: Ένα τζαμί, στην περιοχή Ζεϊτούν, χρησιμοποιούνταν ως εργαστήριο κατασκευής όπλων» τόνισε ο εκπρόσωπος των IDF υποναύαρχος Daniel Hagari στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Ο οπλισμός που βρέθηκε μέσα στο τζαμί.

Οι IDF υποστηρίζουν ότι η περιοχή Ζεϊτούν είναι το προπύργιο της Χαμάς στα νότια της Γάζας

Ο Μάνι Φαμπιάν από τους Times of Israel συγκέντρωσε τα βίντεο των IDF σε μία ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter):

Βρέθηκε και είσοδος τούνελ;

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα στρατεύματα της 188ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας μέσα σε ένα τζαμί στη συνοικία Ζεϊτούν της πόλης της Γάζας υπήρχε και είσοδο σήραγγας, η οποία οδηγεί σε άγνωστο προορισμό.

«Τα στρατεύματα εισέρχονται στο τζαμί, πραγματοποιούν σαρώσεις και βεβαιώνονται ότι δεν υπάρχουν παγίδες. Κατευθύνονται μέσα στο τζαμί αυτό και βρίσκουν ένα φρεάτιο σήραγγας… και μια σκάλα», συμπλήρωσε.

Η είσοδος της σήραγγας που βρήκαν οι IDF.

«Τρομοκράτες κατασκευάζουν ρουκέτες σε τζαμί. Χρησιμοποιούν το Ισλάμ και τα σύμβολα του Ισλάμ για να δημιουργήσουν τρόμο» συμπλήρωσε ο Daniel Hagari για να συμπληρώσει ότι η περιοχή Ζεϊτούν θεωρείται το προπύργιο της Χαμάς στα νότια της πόλης της Γάζας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.