Ισραηλ: Υπουργος της κυβερνηση Νετανιάχου απείλησε τη Γάζα με τη χρήση πυρηνικών

Εσωκομματικός πόλεμος έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση Νετανιάχου, έπειτα από την απειλή υπουργού ότι η χρήση πυρηνικής βόμβας στη Λωρίδα της Γάζας, είναι μέσα στις επιλογές του Ισραήλ!

Ο Ισραηλινός υπουργός Amihai Eliyahu δήλωσε συγκεκριμένα ότι «η χρήση ατομικού όπλου στη Γάζα είναι «μία από τις πιθανές επιλογές»

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού Νετανιάχου, ο οποίος αποδοκίμασε την παρέμβαση του υπουργού του και ξεκαθάρισε ότι «ο ισχυρισμός για χρήση πυρηνικών όπλων στον πόλεμο στη Γάζα, είναι απολύτως εκτός πραγματικότητας»!

Η παρέμβαση αυτή του υπουργού, ξύπνησε τα «φαντάσματα» του Γιομ Κιπούρ, όταν το Ισραήλ απείλησε μέσω των ΗΠΑ τις αραβικές χώρες, ότι θα βομβαρδίσει τις αραβικές πρωτεύουσες, εάν δεν σταματούσε η προέλαση των «εχθρών του Ισραήλ».

Να σημειωθεί ότι το Ισραήλ είναι η μοναδική δύναμη στη Μέση Ανατολή που διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο, αν και οι πληροφορίες για τον αριθμό των πυρηνικών κεφαλών δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.