Δυνατή Ελλάδα

Εξοργιστική η παγκόσμια κάλυψη της Τουρκίας ακόμα και την απόδειξη ότι κρύβεται πίσω από την Χαμάς

Είναι απορίας άξιον έρευνας για το πώς «καταπίνει» εκτός των Τούρκων, ο άλλος κόσμος τις «παρόλες» Ερντογάν διαχρονικά, σήμερα με τα της Μέσης Ανατολής. Μένουν όλες αναπάντητες! Ας πουν έστω, πως δεν αξίζουν ανταπόκρισης.

Προ ημερών δύο οπλισμένοι Κούρδοι εισέβαλαν στο υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας, σκότωσαν ένα ένοπλο φρουρό, και στην συνέχεια εξοντώθηκαν από άλλους ένοπλους Τούρκους.

Εξ αιτίας της επίθεσης αυτής οι Τούρκοι αντέδρασαν …όπως αντέδρασαν με όλα τους τα όπλα και ακόμα αντιδρούν, εναντίον πέραν των συνόρων δώθε/κείθε χωριών επειδή , κατά τη γνώμη τους, κρύβουν τρομοκράτες;

Και με ότι διέπραξαν και το πως συνεχίζουν να διαπράττουν, και πανεθνικά διαμαρτύρονται προς Αμερικανούς για την κατάρριψη ενός drone τους, απειλώντας μάλιστα αυτούς με εκδίκηση; Είναι το ίδιο με την τρομοκρατική εισβολή πάνοπλης της Χαμάς στο ρέιβ πάρτυ της νεολαίας στο Ισραήλ, συν των ανυπεράσπιστων, πλησίον των συνόρων, οικιών των κατοίκων εκεί;

Είναι βέβαια, και προ πολλού, πασιφανές ότι διεγείρουν πανισλαμικό μέτωπο, διεκδικώντας μάλιστα και την ηγεσία αυτού, κατά πάντων, των κατα Τούρκων, αδύναμων αρχικά όμορων χωρών, και στην συνέχεια βλέπουμε. Και όλα αυτά με την ανοχή, την διαχρονική ανοχή, των ΗΠΑ που την συνεχίζουν.

Έχει σηκώσει το, εποχικό, κεφάλι απέναντι τους ο Τούρκος, και αυτοί συμπεριφέρονται ως «.. να άλλαξε ο καιρός». Πράγμα που σημαίνει ότι από κάπου τους «κρατάνε». Βλέπεις Ιντσιρλίκ είναι αυτό, και όχι..παίζουμε. Ο Τούρκος τα χαρτιά του τα παίζει ΟΛΑ. Συνεπώς…ας μη «του τα δίνανε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.