Η στιγμή που αστυνομικός χτυπά έφηβη: Την σήκωσε στον αέρα και την έριξε με δύναμη στο έδαφος – Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο – σοκ που δείχνει έναν αστυνομικό στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ, να χτυπά μια έφηβη, με αποτέλεσμα η κοπέλα σχεδόν να χάσει τις αισθήσεις της.

Τα πλάνα από το τρομακτικό σκηνικό δημοσιεύτηκαν στο Instagram αργά το βράδυ της Παρασκευής. Νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν κληθεί για έναν καβγά που είχε σημειωθεί στο γυμνάσιο Victor Valley νωρίτερα το βράδυ.

Το βίντεο ξεκινά μόλις ο αστυνομικός σηκώνει την 16χρονη στον αέρα και στη συνέχεια την πετάει με δύναμη στο έδαφος. Άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο σπεύδουν να την βοηθήσουν. Η κοπέλα δεν μπορεί να αντιδράσει και είναι σχεδόν αναίσθητη.

αστυνομική βία ΗΠΑ

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Victorville είπε στο TMZ ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν – χωρίς να τα καταφέρουν – την ομάδα των ατόμων που είχε προκαλέσει τον καβγά, πυροβολώντας τους με μπάλες πιπεριού.

Στη συνέχεια, η ομάδα των ατόμων κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς, με την κοπέλα να προσπαθεί να αρπάξει τον εκτοξευτή μπάλας πιπεριού.

Τότε ήταν που «ο αστυνομικός τράβηξε την κοπέλα με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει στο έδαφος», σύμφωνα με την αστυνομία. Ωστόσο, το βίντεο έρχεται σε αντίθεση με τα όσα λέει η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο

Η έφηβη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία, αλλά δεν έχει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.  Οι αστυνομικοί είπαν ότι συνέλαβαν έναν 16χρονο επειδή γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο.

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση για να καθορίσει εάν έχουν βάση οι κατηγορίες εναντίον των δύο ανηλίκων. Επίσης, ακόμα δεν έχει σχολιάσει εάν ερευνώνται οι ενέργειες του αστυνομικού ή εάν θα υπάρξουν πειθαρχικές κυρώσεις εις βάρος του.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.