Δυνατή Ελλάδα

Μικρότερη η Ουκρανία, πριν καν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

Η Ουκρανία θα χάσει εδάφη, θα είναι μικρότερη από ό,τι είναι σήμερα, και αυτό πριν ακόμα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για το τέλος του πολέμου υπογράμμισε ο Brian Berletic, πρώην Αμερικάνος πεζοναύτης.
«Βλέπουμε ότι κάποιες ουκρανικές επαρχίες έχουν γίνει και επίσημα μέρος της Ρωσίας.
Οι Ρώσοι δεν θα τις παραδώσουν ποτέ στην Ουκρανία.
Όλοι όσοι πιστεύουν ότι θα το κάνουν, ζουν σε έναν κόσμο απόλυτης φαντασίας.
Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα, περισσότερες επαρχίες και περιοχές της Ουκρανίας να γίνουν μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας» εκτίμησε ο πρώην Αμερικάνος πεζοναύτης μιλώντας στον δημοσιογράφο Danny Haiphong στο κανάλι του στο YouTube.

Όλο και πιο αδύναμη

«Κάθε ημέρα η Ουκρανία γίνεται ολοένα και πιο αδύναμη.
Οι Ουκρανοί θα έχουν μια μικρότερη χώρα όταν επιτέλους καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων» επισήμανε ο Berletic, υποστηρίζοντας μάλιστα πως οι ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τη σύγκρουση στην Ουκρανία ως «εργαλείο» στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα πόσοι Ουκρανοί θα πεθάνουν στο πεδίο της μάχης ούτε πόσα εδάφη θα πρέπει τελικά το Κίεβο να παραδώσει στους Ρώσους.
Την ίδια στιγμή, η ουκρανική αντεπίθεση δεν έχει καταφέρει τίποτα από αυτά που είχε σχεδιαστεί, καθώς ο ουκρανικός στρατός έχει ελάχιστα να επιδείξει στο πεδίο των μαχών.
Αντιθέτως, από τις 4 Ιουνίου, όταν και άρχισε η αντεπίθεση, μετρά πάνω από 71.500 νεκρούς στρατιώτες.

www.bankingnews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.