Νέα αποκάλυψη για τον Μπάιντεν: Λεφτά και από προμηθευτή του Πούτιν!

Ο επιχειρηματικός συνεργάτης του Χάντερ Μπάιντεν, Κένες Ρακίσεφ, ο οποίος συναντήθηκε και με τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, φέρεται να προμήθευε τεθωρακισμένα οχήματα σε δυνάμεις που υποστηρίζονται από τον Πούτιν και χρησιμοποιήθηκαν στην εισβολή στην Ουκρανία!

Σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν και ανήκουν στον Ρακίσεφ, ο οποίος φαίνεται στη φωτό να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τεθωρακισμένα οχήματα παραδόθηκαν στα στρατεύματα της Τσετσενίας και χρησιμοποιήθηκαν κατά την εισβολή στην Ουκρανία.

Μια αναφορά που δημιουργήθηκε από την  Πρωτοβουλία για την «Ανάκτηση Περιουσιακών Στοιχείων του Καζακστάν» (KIAR), περιγράφει λεπτομερώς πώς ο Ρακίσεφ είναι ιδιοκτήτης της Καζακστάν Paramount Engineering (KPE), η οποία κατασκευάζει θωρακισμένα οχήματα μάχης ανθεκτικά στις νάρκες Arlan.

Τα οχήματα εντοπίστηκαν στη Μαριούπολη τον Απρίλιο του 2022.

Ο Rakishev είναι ο ίδιος επιχειρηματικός συνεργάτης που έδωσε στον Hunter Biden 142.300 δολάρια για να αγοράσει μια Porsche το 2014 και χρησιμοποίησε επίσης τον Hunter για να επενδύσει εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ρωσοφάγος Μπάιντεν!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.