Δυνατή Ελλάδα

Η Αλβανία μέλος του ΝΑΤΟ «στέλνει» χιλιάδες Αλβανούς παράνομους μετανάστες στη Βρετανία

Η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και θέλει να γίνει και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο, από ό,τι φαίνεται, παραμένει ένα τριτοκοσμικό βαλκανικό κράτος.

Όπως έγραφε η αλβανική εφημερίδα «Πανοράμα», μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους 7.000 Αλβανοί πολίτες έχουν ζητήσει άσυλο στη Μεγάλη Βρετανία.

Παρά την αντίδραση του ΟΗΕ που ζήτησε προ ημερών την ίση μεταχείριση των μεταναστών, οι Βρετανοί δοκιμάζουν όλους τους μηχανισμούς για να απελάσουν τους Αλβανούς που έχουν εισέλθει στη Βρετανία και μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι ξοδεύονται περίπου 5 εκατομμύρια λίρες κάθε μήνα για τη στέγαση ατόμων που διέφυγαν από την «ασφαλή» Αλβανία.

Σημείωση Tribune: Την ημέρα που η Αλβανία γίνει μέλος της ΕΕ θα «αδειάσει» από ανθρώπους. Θα ξεχυθούν στις χώρες της ΕΕ, όπου φύγει-φύγει από το αλβανικό κολαστήριο και ύστερα, μακριά πλέον από την Αλβανία, θα παριστάνουν τους «εθνικιστές» και θα σχηματίζουν με τα χέρια τον δικέφαλο αετό τους. Κανονικά, όποιος κάνει αυτόν τον χαιρετισμό πρέπει να κρίνεται αχάριστος στη χώρα φιλοξενίας του και να επιστρέφει «συστημένος» στον αλβανικό παράδεισο από τον οποίο απέδρασε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.